reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

nie no ceny sa jaki są -

własne o to chodzi tak sie nachodziłam żeby znależć cos w i cenie iw parametrach że i o pralkach i odkurzaczach teraz mogę dłuuuuugo gadac :p

reklama
żeby już zamknąć temat odkurzaczy - pojechaliśmy i kupiliśmy elektrolux z filtrem hepa 13 (choć u nas odpukać alergii niet) - decyzja w pół godziny koszt 369,zł czyli w 400 się zmieściliśmy :-)

a pan sprzedawca krytykował bezworkowe:confused::baffled:, że to bajer do d....

rozumiem koga :-) Nie kupie bezworkowca :-D Jak byś mogła spisać model odkurzacza, to byłoby fajnie. Obejrzę sobie i popodziwiam.

My na razie wstrzymamy się z odkurzaczem, bo nie wiemy ile nas pochłonie łazienka :confused: A zapowiada się niezły wydatek :wściekła/y:

Kinga - kupuj kochana jaki chcesz, tylko tak mnie zinteresowałaś tym bezworkowcem, że się na niego napaliłam, a tu pan mnie zniechęcił - ale to mogły być jego osobiste przekonania - niemniej jednak ostatecznie zniechęciła mnie konieczność opróżniania i mycia pojemnika po każdym sprzątaniu brrrrrr.....

a to aż tak trzeba myć po każdym odkurzaniu? o kurde, to dla jakiś pracusiów, jak chyba jestem zbyt leniwa na takie "zabawy" :-D

dla nas tez pewnie ważną sprawą będzie cena, workowe są atrakcyjniejsze pod tym względem :cool2:

a my sobie kupiliśmy typowy angielski i jestem zachwycona, choć nie chciałam początkowo na niego patrzeć i Krzysiek pierwszy tydzień odkurzał :-p

A ja powiem Wam tak!! Używałam w UK jak mieszkałam i pracowałam bezworkowe!! Większość z nich - tragedia. Ich siła ssania to... naprawde koszmar. Najlepszy tam był Odkurzacz Henry :-) Z wyglądu przypominał Wodnika naszego tylko całkowicie okrągłego. Ale strasznie ciężki był. Jak macie sie czymś kierować przy zakupie, to oprócz filtra hepa jeszcze zwróćcie uwagę nie na moc odkurzacza ale na jego siłę ssącą . To bardzo ważne żeby odkurzacz miał co najmniej 350 - 400W siły ssącej. Bo moc nie przekłąda się na ssanie - niestety. Ja mam teraz jak jhuż pisałam wcześniej LG Vollk z hepa 12 ale kupowałam go 2 lata temu, siła ssąca 400 W i naprawde rewelacja. MA taki super worek że możesz go wytrzepać nie brudząc się. I możesz go prać!!! Co jest żadkością.

LG VCA 484 ST - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych

OSINKO Cieszę się, że Wam się układa. Byle do przodu, byle coraz lepiej.

A ja jestem bardzi zadowolna z mojego Samsunga Clovera z filtrami. Odkurzanie to czysta przyjemność :tak: A zapłaciłam w Agito jakieś 370 zł z dostawą kurierem (zaoszczędziłam przy okazji ok. 50 zł + koszt dostawy - o tyle więcej bym zapłaciła przy zakupie w euro rtv).

reklama
Do góry