reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

u nas w prywatnych tez przepełnienie - najlepszy czas na biznes w Szczecinie- to przedszkola :)

ceny 550-700 zł ale czynne normalnie czyli 7-17

reklama
no to ja za dwóch w państwowym płacić będę (mam nadzieje)
300 + 150 =450 + 2 * rytmika (18) + 2 * korekcyjna (22) + angielski (22) = ok 550 zł - ale za pełny wymiar godzin

ja Piotrak chcę dać od marca do żłobka prywatnego. jest fajny żłobek, ale w innym mieście i nie mamy szans coby się tam dostać.

my się zastanawiamy czy Antek pójdzie do przedszkola ..czy do najstarszej grupa w żłobku ........nie wiem ..

z jednej strony ..bedzie miał 2,5 roku ..ale czy w któryms przedszkolu obok nas .,..bedą miejsca ...

Maciuś pójdzie napewno do pszedszkola prywatnego z dwóch powodów: po pierwsze nie mam ochoty ani siły szarpać sie żeby mi dziecko do państwowego przyjęli , a po dugie wokoło mnie przedszkola publiczne delikatnioe mówiąc mi nie odpowiadają i mają kiepskie opinie wśród rodziców:-(

Suszi to i tak majatek za 5h, nawet za dwoje dzieci:szok:
Lolek tez do panstwowego nie pojdzie! A za przedszkole dla niego (czynne od 7.00 do 16.30, raz w tygodniu do 18tej) z wyzywieniem, i roznymi dodatkowymi zajeciami (rytmika, dwa jezyki itp) zamkniemy sie w niecalych 300zl

Ja to jeszcze chyba trochę odpuszczę z przedszkolem. chociaż...Iga za dziećmi szaleje, więc może to nie byłby zły pomysł...

a pytanie mam inne..czy same ścinacie dzieciaczkom włoski??? ja raz próbowałam, ale młoda się buntowała no i wyszło tragicznie:wściekła/y: a jak odrosły to już nie mogłam patrzeć,no i dzisiaj...wstyd przyznać, obcięłam ją maszynką:zawstydzona/y::zawstydzona/y: moja siostra była oburzona, mama zresztą chyba też...

reklama
ja ostatnio tak sie rozochocilam ze podcinalam leneie wlosy co tydzien ale chociaz wreszcie scielam takie piorka z tylu co sie na nich po spaniu straszny koltun robil :-D:zawstydzona/y::-p:szok: a jak mi cos nie pasuje cos jeest krzywo to tez przycinam nawet probuje cieniowac :-D:-D:-D:-D:-p:szok:

ale ma jeszcze ich duzo wiec maszynka tego nie robie ;-):-p i nie mam zadnego problemu reczniczek na ramiona lena stoi lub siedzi grzecznie na krzeselku a pozniej tylko chodzi sie ogladac

Do góry