reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Koga my mamy zimowe buty nike dla Leny i wiem ze sa tez kozaki!!! :tak:
a druga para to timberlandy polecam :tak:

a co do butow bartka tez jakos nie moge sie do nich przekonac :baffled::happy2::dry:
nooooo dziewczęce widziałam .... ale chłopięcych dawno niet

z Bartka oglądałam wiele rodzajów, żadne nie były jak piórko, ale można mieć różne wyobrażenie piórka:-D

reklama
Koga każdy ma inne - ale ja znam buty bartka od 3 lat - wiec mam porównanie

jeżeli wiesz jak wyglądają buty naturino lub ecco to te które kupiłam dla Bartka sa podobnej lekkości

ale przyznaję w sklepie ich nie wiedziałam tylko w necie

kolezanki corka ma Ecco, a ja kupilam Oli Bartki i szczerze mowiac Bartki bardziej mi sie podobaja. Ale w Bartkach zawsze sa rozne wzory i na Ole pasuje zwykle 1 albo dwa modele. Natomiast w Deichmenie nie moglam jej nic dobrac- ze wzgledu na budowe stopy- mala, szeroka z bardzo wysokim podbiciem. W ogole odpadaja u nas buty z rzepami (rzepy sie nie dopinaja), moga byc tylko sznurowane. i wiosenno-jesienne Ola ma takie Bartki i zimowe i sa super. Wygodnie sie zakladaja i dobrze Ola w nich chodzi.

ja kupilam kacprowi adidasy-tutaj zimy nie ma mroznej wiec mysle ze nie warto kupic grubszych
teraz buty sa na rzepy,wczesniej mialam wiazane i choc te wiazane przeklinalam to teraz stwierdzam ze wiazane sa zdecysowanie lepsze(nie ograniczaja ,,ruchomosci'' butki lepiej ,,pracuja,,)

A my wreszcie kupiliśmy elefantenki , takie z goretexu zapinane na dwa rzepy. Są wyjątkowo leciutkie a zarazem ciepłe (ocieplone owczą wełną). Całe szczęście świetnie się sprawdzają, bo ich cena też była "świetna";-).

SUSZI ile dałaś za te buciki?? my niedługo będziemy musieli się rozejrzeć za kolejnymi bucikami na zimę... jednak kupiłam za mały rozmiar... tj. na teraz do biegania

Osinka-159zł,
ja tez wcześniej za małe wzięłam(22), ale całe szczęście udało mi się odzyskać kasę. A teraz wzięłam 24, tak ,żeby jeszcze w razie czego skarpetkę ubrać, chociaż najprawdopodobniej nie będzie takiej potrzeby:-).
A w Deichmanie widziałam jeszcze takie fajne czerwone śniegowce z deltexu, z zeszłorocznej kolekcji przecenione na 29zł!!! Szczerze powiem, że jakby był Zosi rozmiar to nawet bym się nie zastanawiała tylko brała, bo naprawdę fajowe były. Nawet chciałam objeździć krakowskie deichmany w poszukiwaniu rozmiaru, ale mój mąż stwierdził,że jego czas jest cenniejszy i że bardziej opłaca sie wziąć te droższe, no i tak zrobiliśmy.

muszę podjechać do Deichmana w takim razie i kupić te śniegowce!! Agata codziennie wychodzi na śnieg - wchodzi w największe skupiska śniegu, w wodę oczywiście też:-)

Ja kupiłam jedne buciki i już są za małe:cool:
Drugie kupiliśmy w ccc za 59 zł, są lekkie i bardzo ciepłe. I mateusz w nich śmiga bez problemu.
Bartków nie mogłam sie doczekać w moim mieście, przynajmniej takich jak chciałam:wściekła/y:

reklama
Do góry