A
azik
Gość
Kati - to jak ze wszystkim co lekarz to opinia
znajdziesz zarówno tych lekarzy co mówią że bez kapci jak i tych co powiedza że tylko w kapciach - i bądź tu człowieku mądry !!!!
a co do skarpet i sandałek - to właśnie wszystko zalezy od tego co kto lubi...
dlatego staram sie nie krytykowac wyglądu innych ludzi - sa różne powody dlaczego tak wyglądają a nie inaczej, badź mają taki gust jaki mają - to ich sprawa...
tak już jestesmy stworzeni że każdy lubi co innego
ja nigdy w życiu nie zasnę w skarpetkach, brrrrr,
w domku cały czas na boso - biedne moje pięty, gdzioe sie da na boso,
a że kocham sandały to nie włoże w lato nogi w nic innego (oczywiście mówię o turystycznych sandałach nie o eleganckich - takowych nie posiadam ) to na zimne letnie dni z przyjemnoscią zakładam skrapetki i sandałki nie lubie pełnych butów w kazdych mi jest za gorąco...
znajdziesz zarówno tych lekarzy co mówią że bez kapci jak i tych co powiedza że tylko w kapciach - i bądź tu człowieku mądry !!!!
a co do skarpet i sandałek - to właśnie wszystko zalezy od tego co kto lubi...
dlatego staram sie nie krytykowac wyglądu innych ludzi - sa różne powody dlaczego tak wyglądają a nie inaczej, badź mają taki gust jaki mają - to ich sprawa...
tak już jestesmy stworzeni że każdy lubi co innego
ja nigdy w życiu nie zasnę w skarpetkach, brrrrr,
w domku cały czas na boso - biedne moje pięty, gdzioe sie da na boso,
a że kocham sandały to nie włoże w lato nogi w nic innego (oczywiście mówię o turystycznych sandałach nie o eleganckich - takowych nie posiadam ) to na zimne letnie dni z przyjemnoscią zakładam skrapetki i sandałki nie lubie pełnych butów w kazdych mi jest za gorąco...