Kamil w domku goni albo na bosaka albo w skarpetach albo w sandałkach, które miesiąc temu kupiliśmy (elephanten) jest to druga para tej firmy i jestem baaaaaaaardzo z nich zadowolona - Misiek też sam kolor wybierał :-)i fason :-)
reklama
ivka76
Fanka BB :)
I bardzo dobrze, że się chłopaki uczą już za młodu nosić sandały bez skarpet, bo jak widzę dorosłego faceta w sandałach i skarpetach to słabo mi się zrobi. A na naszych ulicach niestety częsty jest taki widok
karolkaz
Fanka BB :)
Mokkatko duet klapki i skarpetki mnie to śmieszy ...i jest takie niefrasobliwe .
Ale nie wiem czy kiedyś czytałyście znakomity bądź co bądź artykuł Agaty Passent dla Twojego Stylu ...w którym ona dokładnie (tak jak ona to widzi) napisała jak wygląda przeciętna polska rodzina na wakacjach ...i poruszyła temat owych klapek/sandałek i skarpetek u mężczyzn ...opisała to tak przezabawnie .. przy czym kąśliwie
i cytaty z artykułu juz sie przyjeły ...np. kajzery z kotletem
Ale nie wiem czy kiedyś czytałyście znakomity bądź co bądź artykuł Agaty Passent dla Twojego Stylu ...w którym ona dokładnie (tak jak ona to widzi) napisała jak wygląda przeciętna polska rodzina na wakacjach ...i poruszyła temat owych klapek/sandałek i skarpetek u mężczyzn ...opisała to tak przezabawnie .. przy czym kąśliwie
i cytaty z artykułu juz sie przyjeły ...np. kajzery z kotletem
A
azik
Gość
ja tez słyszłam że po twardym dziecko nie powinno na boso latać, bo to jest szkodliwe dla stawów, i czegoś jeszcze tam, ale jak zmusić moje dziecię do chodzenia w butach... wszystko ściąga. ale już powoli sie przyzwyczaja.
dla mnie nikt w sanadałach i skarpetkach nie wygląda śmiesznie czy dziwnie, ja noszę w zaleznosci od pogody, jak chłodniej to jestem w skarpetkach jak gorąco to bez...
to chyba zalezy od gustu, jak wszystko, ja np nie założyłabym za nic w świecie butów typu kaczuszki - to dla mnie wygląda śmiesznie, albo połączenie którkich spodenek i szpilek - a to teraz modne, a mi się nie podoba...
gust - to indywidualna sprawa...
za to mój mąż za nic w świcie nie wyjdzie ani w klapkach ani w sanadłach czy w skarpetach czy bez - jego świadomość nie daje sie odmienić - klapki to obuwie domowe, a sandały dla kobiet
memo ma świetnie sandałki do romiaru 23 w cenie około 130 zł, większe już około 150 zł
przu Piotrku sie sprawdza, Bartkowi jeszcze nie kupiłam.
dla mnie nikt w sanadałach i skarpetkach nie wygląda śmiesznie czy dziwnie, ja noszę w zaleznosci od pogody, jak chłodniej to jestem w skarpetkach jak gorąco to bez...
to chyba zalezy od gustu, jak wszystko, ja np nie założyłabym za nic w świecie butów typu kaczuszki - to dla mnie wygląda śmiesznie, albo połączenie którkich spodenek i szpilek - a to teraz modne, a mi się nie podoba...
gust - to indywidualna sprawa...
za to mój mąż za nic w świcie nie wyjdzie ani w klapkach ani w sanadłach czy w skarpetach czy bez - jego świadomość nie daje sie odmienić - klapki to obuwie domowe, a sandały dla kobiet
memo ma świetnie sandałki do romiaru 23 w cenie około 130 zł, większe już około 150 zł
przu Piotrku sie sprawdza, Bartkowi jeszcze nie kupiłam.
reklama
K
KingaP
Gość
Jasiek chodził w czymś takim w zimie i wiosną, ale latem tak pociła mu się noga, że taraz chodzi w domu w sandałkach. I w skarpetkach, bo za nic w świecie nie da sobie ubrać buta bez skarpteki. Fobia jakaś czy co??
pytia, ja za dziecka też NIGDY nie wyszłam z domu bez skarpetek na bosą stopę :-)
Teraz potrafię spać nago .... w skarpetkach :-)
Fobia jakaś czy co??
Podziel się: