reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
to jak myslicie i co mowia spece, bo w tej dziedzinie jestem calkiem zielona- lepiej kupic takie buciki (np. sandalki) jak Bartek czy Nike, Puma, itp.???
może po prostu wygodne/przewiewne i ze skóry sama nie wiem
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
najlepiej załozyć w sklepie i zobaczyć jak maluszek chodzi i jak pasuje do nóżki
koga
Mama Maksa i Julka
ja się nie zarzekam, że nie kupię innych niż nike czy puma
tak jak pisze Osinka - trzeba podejść z rozsądkiem: mają być miękkie, skórzane, przewiewne i wygodne, a po spełnieniu tych wymogów - jak najtańsze ;-)
poszukam najpierw tych ze sklepów sportowych, a jak będą kiepskie to dam znać;-)
tak jak pisze Osinka - trzeba podejść z rozsądkiem: mają być miękkie, skórzane, przewiewne i wygodne, a po spełnieniu tych wymogów - jak najtańsze ;-)
poszukam najpierw tych ze sklepów sportowych, a jak będą kiepskie to dam znać;-)
A
azik
Gość
ja się nie zarzekam, że nie kupię innych niż nike czy puma
zapominacie jeszcze o jednym waznym aspekcie - muszą mieć profilowaną wskładkę - a ja mam w domku adidasy adidasa i reeboka (prezenty) i żaden z nich nie ma wkładki - a do tego 2 razy droższe niż np bartek
karolkaz
Fanka BB :)
Ja sobie tak myśle że najwazniejsza jest wygodna..fakt że buty są ze skórki i czy są przewiewne..i dobrze wyprofilowane (Azik wymienia tu wkładke ...a to wazne) ..nie za sztywne..( mój tata zawsze jak nam buty kupował to za przeproszeniem gilotynował buty i sprawdzał czy sa elastyczne...a mnie to tak smieszyło ale jak dobrze się zginały ..to kupował heheheh)
A
azik
Gość
tylko wygodny bucik np bez wyprofilowanej wkładki i sztywnej piętki może w cudownie wygodny sposób zniszczyć stópkę małemu dziecku - but musi mieć te wszystkie elementy
ja z Piotrekim spędzam po około 60 minut w sklepie zanim kupię but, a czasami wracamy następnego dniai p rzymierzamy już tylko wybrane butki
ale ja najpierw wybieram te które spełniają ortopedyczne wymogi a potem Piotrek wybiera te które spewłniają wygodnickie Piotrkowe wymogi
w ten sposób kupując butki wiosenne zaszliśmy (ja już byłąm zdersperowana) do sklepu ecco i tam trafiliśmy na bucik ideał...
ale przymierzył wczesniiej około 10 par butków (bartek, naturino, gufi, itp) - i każdy w jakiś sposób go uwierał, "klapał" itp oj byłam bardzo zdesperowana
zakupy trwały od 17 do 19:30
ja z Piotrekim spędzam po około 60 minut w sklepie zanim kupię but, a czasami wracamy następnego dniai p rzymierzamy już tylko wybrane butki
ale ja najpierw wybieram te które spełniają ortopedyczne wymogi a potem Piotrek wybiera te które spewłniają wygodnickie Piotrkowe wymogi
w ten sposób kupując butki wiosenne zaszliśmy (ja już byłąm zdersperowana) do sklepu ecco i tam trafiliśmy na bucik ideał...
ale przymierzył wczesniiej około 10 par butków (bartek, naturino, gufi, itp) - i każdy w jakiś sposób go uwierał, "klapał" itp oj byłam bardzo zdesperowana
zakupy trwały od 17 do 19:30
reklama
Podziel się: