reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

tez tak mysle bo od dawna pije mleko nie ha juz i jadla twarozki i nic nie bylo wiec nie sadze ze po masle jest...
tyle ze wczoraj nie dostala czekolady a dzis wieksza wysypka
wiec pewnie pomidory ale tez je jakis czas:baffled:
no ale lekarka nam powiedziala ze ona jest tym typem co reaguje po kilku dniach....

reklama
kupowałyście już dziewczyny sandałki dla swoich dzieci?? z normalnych bucików i kapciuszków moja Agatka już wyrasta:szok::szok::szok::szok: a niedawno kupowałam!!!

chyba poczekam z sandałkami choć do końca miesiąca, bo jak w takim tempie będzie rosła stópka Agatki to w sierpniu trzeba będzie kolejne sandałki kupić;-)

ja juz kupilam rozmiar 22 :szok: i ma przy tym wysokie podbicie wiec tylko na rzepy w Daichmanie w cenie ok 40 zł i mam nadzieje ze do konca lata pobiega :-)

Osinko- ja mam sandałki dla Antka...zamszowe na rzepy..i na gumowej podeszwie (takiej jak adidaski):tak: :tak: ...trzeba dobrze dopasowac nózke...żeby te rzepy dobrze stope trzymały:tak: :tak:

Zrobie fotke bucików i wkleje ...ale popołudniu po pracy.

a my mamy ogolnie problem z butkami a zwlaszcza z sandalkami bo z Leny jest straszny chudzielec a nozki i stopki to juz w ogole.... i tu wlasnie ten problem bo wszystkie sandalki sa duzo za tegie :eek: w bartku prawie dobre byly tylko jedne takie na klamerki i oczywiscie dobre sa te z wyzszej polki a te w tych tanszych sklepach sa szerokie aczkolwiek w daichmanie wlsnie jedna widzialam i musze sie wybrac i je przymierzyc
a rozmiar tez mamy juz 21 - 22 zalezy jaki sklep

Ceny bucików dla dzieci powalają...ostatnio byłam w Bacie i ceny okropne...a buciki nie jakies nadzwyczajne....Naturino ma piekne i bardzo dobre buciki ...ale ceny sa porażające..ceny bucików firmy Bartek tez sa już dośc wysokie...Elephanten (Deichmana) w sumie też ...ale ostatnio widziałam mokasynki za 75 zł. :tak: :tak: :tak:
U nas rozmiar 21 ...aż się Pani w sklepie zdziwiła że taki duży...ale widze że nasze dzieiciaczki raczej w większości maja takie stopki

nasza Lala jeszcze oszczędza rodziców :-) Nie chodzi, więc nie ma butów... Tylko kapciuszki. Nieraz zastanawiam się, czy jeśli bym jej częściej zakładała buciki(kapciuszki), to może już by śmigała???

ja juz kupilam rozmiar 22 :szok: i ma przy tym wysokie podbicie wiec tylko na rzepy w Daichmanie w cenie ok 40 zł i mam nadzieje ze do konca lata pobiega :-)

Ja też tam kupiłam na rzepy, bo moja z kolei ma niskie podbicie i chudą nóżkę... :-D :-D :-D Z tym, że rozmiar 19...
Potrzebuję snadałków za niecały miesiąc, bo wyjeżdżamy...:happy:

Kinia- nie wiem czy to coś pomoże.
Moja Martynka długo nie była gotowa do samodzielnego chodzenia i dopiero od jakiegoś tygodnia ruszyła sama... :-)

reklama
dziewczynyu, jak wypatrzycie jakies butki bartka - to istnieje internetowy sklep w którym jest taniej, najpierw przymieżcie dzieciaczkowi w rtealu i zamówcie w necie

Bartek

Do góry