Kinga to raczej nie od tego zależy Mi rehabilitant i Pani Kierownik w Poradni Rehabilitacyjnej przy szpitalu (gdzie chodziliśmy z Miłkiem na rehabilitację), cały czas mówili, że w domu lepiej bez butów, że stopa ma sama ćwiczyć, że w ten sposób się najlepiej i najbardziej naturalnie i prawidłowo rozwiną wszystkie mięśnie stopy; słyszałam to już od niejednego lekarza i do mnie to przemawia odradzali również dlatego że w mieszkaniach jest raczej ciepło i nóżka się w buciku-kapciu zapaca a to też nie jest dobre. Rehabilitant wogóle to najbardziej polecał dla chodzącego malucha buty sportowe typu adidaski, ale te oryginalne (że firmy mają kasę na badania i technologie i robią buciki które amortyzują świetnie uderzenia o podłoże i jednocześnie mają dobre wkładki, zginają się tam gdzie powinny)
ja kupiłam Miłkowi buciki dopiero teraz jak zaczął chodzić
w smyku był majówkowy rabat -25% i załapaliśmy się bardzo się ucieszyłam, bo wcześniej zjechałam pół W-wy w poszukiwaniu w miarę cenowo i jakościowo dobrych bucików.
a po mieszkaniu Miłek gania w takich skarpetch są super, przez to że absik na całej stópce to Miłek się nie ślizga
skarpetki ABS silikon na LATO 21/22 - Sterntaler (193735022) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupiłam Miłkowi buciki dopiero teraz jak zaczął chodzić
w smyku był majówkowy rabat -25% i załapaliśmy się bardzo się ucieszyłam, bo wcześniej zjechałam pół W-wy w poszukiwaniu w miarę cenowo i jakościowo dobrych bucików.
a po mieszkaniu Miłek gania w takich skarpetch są super, przez to że absik na całej stópce to Miłek się nie ślizga
skarpetki ABS silikon na LATO 21/22 - Sterntaler (193735022) - Aukcje internetowe Allegro