reklama
lolcia u mnie też ni widu ni słuchu ambulansu ;-)
mam jeszcze pytanie o pielucho-majtki, wczoraj widziałam nowość, własnie pielucho-majtki w rossmanie, czy może któraś z was używała tej firmy? tak zastanawiam się na zakupem..hmmmmm
Miłek jest na pieluchach z rossmana i bardzo sobie chwalę i może bym i te spróbowała, ale trochę mi szkoda... 20 zł wywalić, bo za 30 mam 56 pieluch tradycyjnych..... ale kombinuję ;-)
mam jeszcze pytanie o pielucho-majtki, wczoraj widziałam nowość, własnie pielucho-majtki w rossmanie, czy może któraś z was używała tej firmy? tak zastanawiam się na zakupem..hmmmmm
Miłek jest na pieluchach z rossmana i bardzo sobie chwalę i może bym i te spróbowała, ale trochę mi szkoda... 20 zł wywalić, bo za 30 mam 56 pieluch tradycyjnych..... ale kombinuję ;-)
karolkaz
Fanka BB :)
Inkaa- ja także sporadycznie uzywam pieluszek z rossmana ...są dobrej jakości i niedrogie...ale głównie to Huggiesów uzywamy. i właśnie wczoraj widziałam to o czym piszesz te pieluchomajtki z rossmana...cena jest zachęcająca....ale ja na razie troszku poczekam z zakupem ..bo zaczne powoli na nocnik Antka sadzać..i wtedy kupie te pieluchomajtki...zobaczymy czy dobrelolcia u mnie też ni widu ni słuchu ambulansu ;-)
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
inkaa fakt róznica w cenie i ilości jest i to spora, ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz jak się na Miłku sprawdzają.
Ja tylko raz używałam pieluch z rossmanna - były ok, ale jakoś wierna jestem pampersom, są dobrej jakości, poza zdaje się nr 2 lub 3, które Mateusz wiecznie "przesikiwał" Teraz lecimy na 6 i jest git.
Zresztą każde dziecko na pieluchy reaguje inaczej, więc może warto spróbować. Paczkę na pewno zuzyjesz a jak się nie sprawdzą to więcej ich nie kupisz.
Ja tylko raz używałam pieluch z rossmanna - były ok, ale jakoś wierna jestem pampersom, są dobrej jakości, poza zdaje się nr 2 lub 3, które Mateusz wiecznie "przesikiwał" Teraz lecimy na 6 i jest git.
Zresztą każde dziecko na pieluchy reaguje inaczej, więc może warto spróbować. Paczkę na pewno zuzyjesz a jak się nie sprawdzą to więcej ich nie kupisz.
u nas huggisy odpadają, mimo że jestem zachwycona tymi dla noworodków, ale późniejsze nam się nie sprawdziły każdy rozmiar Miłek przesikuje.
Pampki, ostatnio kupiłam jak pojechaliśmy na niespodziewane zakupy (mieliśmy wyjść na 30 min do sklepu niedaleko a pojechaliśmy do centrum handlowego) i nie miałam pieluch przy sobie... niestety Miłek dostał po nich strasznych czerwonych krostek, zużyłam ok. 5 pieluszek i resztę oddałam koleżance.
Happy są dla nas za szerokie Miłek taki chudziaczek, że w te wpada
i po dłuuugich poszukiwaniach trafiłam wreszcie na rossmany bordowe.
lolcia lecicie na 6-ach ???!!!! tzn. na rozmiarze 6??? o matko - my dopiero z 4 przechodzimy na 4+ hahahahhahahaaa
karolka a których huggisów używacie?
a czy któraś z was używała tych pampków sleep&play, widziałam ostatnio i zastanawiam się czym się różnią od zwykłych?
Pampki, ostatnio kupiłam jak pojechaliśmy na niespodziewane zakupy (mieliśmy wyjść na 30 min do sklepu niedaleko a pojechaliśmy do centrum handlowego) i nie miałam pieluch przy sobie... niestety Miłek dostał po nich strasznych czerwonych krostek, zużyłam ok. 5 pieluszek i resztę oddałam koleżance.
Happy są dla nas za szerokie Miłek taki chudziaczek, że w te wpada
i po dłuuugich poszukiwaniach trafiłam wreszcie na rossmany bordowe.
lolcia lecicie na 6-ach ???!!!! tzn. na rozmiarze 6??? o matko - my dopiero z 4 przechodzimy na 4+ hahahahhahahaaa
karolka a których huggisów używacie?
a czy któraś z was używała tych pampków sleep&play, widziałam ostatnio i zastanawiam się czym się różnią od zwykłych?
karolkaz
Fanka BB :)
Inkaa- my uzywamy Huggiesów..w niebiesko- czerwonej paczceHuggies Classici tych moich ulubionych granatowo żółtych Super -Flex...one są ciut droższe ...ale świetne..Antek przesikiwał pampersy...poza tym są dla niego za wąskie...Happy lubie....ale...nie wszędzie je moge kupic.
koga
Mama Maksa i Julka
my też na 4 papmpersach i na razie nawet nie myśle o przejściu na 4+
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
ano 6 i to juz od 2 miesięcylolcia lecicie na 6-ach ???!!!! tzn. na rozmiarze 6??? o matko - my dopiero z 4 przechodzimy na 4+ hahahahhahahaaa
Ja widziałam te sleep&play ale małe rozmiary, nie weszłyby na mojego wielkoluda
Nawet ostatnio lekarka na pogotowiu (które wzywałam w sobote w nocy do Mateuszka, bo miał starsznie wysoką gorączkę, wymioty i ogólnie wyglądał okropnie:sick: ) pytała czy on na pewno ma rok i 2 miesiące, bo wygląda przynajmniej na dwulatka .
Musze sie Wam pochwalić że wczoraj już po raz drugi ostrzygłam mojego bąka. Może z tyłu nie do końca najlepiej ale chociaż teraz włosy mu nie przeszkadzają. A ile on ich ma Sidział na nocniku, oglądał reklamy a mam strzygła
kasiulla23
Mama marcowa'06
a Lena ma jakas wysypke na brzuszku i jest on jakis taki szorstkawy jakby pokryty caly kaszka i delikatnie na jednej stronie szyi
cos mi sie wydaje ze alergia powraca .....
jeszcze dwie male plamki suche na lokciu...
tyle ze ona je juz wszystko pomidory maslo czekolade - ale jesli to alergia to na cos z tych trzech rzeczy:-(
cos mi sie wydaje ze alergia powraca .....
jeszcze dwie male plamki suche na lokciu...
tyle ze ona je juz wszystko pomidory maslo czekolade - ale jesli to alergia to na cos z tych trzech rzeczy:-(
reklama
obstawiam czekoladę lub pomidorki
spróbuj odstawić te dwie rzeczy i zobacz co będzie, potem wprowadzaj pojedyńczo najpierw jedno potem drugie i obserwuj co się będzie działo..
pozdrawiam i uciekam na spacerek z Miłkiem do popisania wieczorkiem
spróbuj odstawić te dwie rzeczy i zobacz co będzie, potem wprowadzaj pojedyńczo najpierw jedno potem drugie i obserwuj co się będzie działo..
pozdrawiam i uciekam na spacerek z Miłkiem do popisania wieczorkiem
Podziel się: