reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
to fakt w Stanach można własciwie wszystko dostać..ile polskich marek widać na półkach w sklepach róznych krajów.:tak: :tak: ;-) ;-)

A ja mam niesamowitego doła .....Patryk w niedziele zjadł troszeczke SUDOCREMU ........w poniedziałek poszłam z nim do lekarza bo cała buzie wraz z jezykiem i podniebieniem miał jakby poparzona (wygladało to tak jakby sie białko scieło ).....pani doktor stwierdziła ze w skladzie kremu nie ma nic co by mogło go poparzyc .....wiec stwierdziła ze to grzyby ......i przepisala nam odpowiednik polskiego APTHINU........mi to raczej n ie pasowało no bo skad w jednej chwili cała buzia zainfekowana grzybami ...tymbardziej ze Patryk nigdy nie miał takich problemów.
Stosowałam 2 dni to cholerstwo a buzia coraz gorsza ...zaczeły sie ranki robic ....wiec zadzwoniłam do polski do siostry ktora pracuje w słuzbie zdrowia ......i ona po konsultacji z pediarta kazala mi to odstawic jak najszybciej .....i nic nie stosowac a buzia ma sie sama wygoic ........ufffff mam nadzieje ze szybko .
Teraz moje biedactwo przesypia prawie całe dnie ......w nocy sie budzi kilka razy ......i cały czas wisi na cycu bo nic innego nie chce jesc....strasznie mi go szkoda i mam wyrzuty sumienia ze poszłam w niedziele do pracy .....bo moze gdybym zostałam w domu to nic by sie nie stało ...........

Tereska- daj spokój nieźle sudokrem ...ale Patryk zaszalał....napewno będzie dobrze..mój Antek jakis czas temu nałykał sie szamponu do swoich włosów (to było malutko ale było) nic sie nie martw to nie jest twoja wina dzieci takie sa kiekawskie...zyczymy powrotu do zdrowia Patryczkowi:-) :tak: :tak: :tak:

Tereniu-spokojnie ...Patryk to mały odkrywca...wiem ...że się martwisz...ale zobaczysz będzie wszystko dobrze....każdy dzidziuś przechodzi taki okres. Pozamykaj wszystkie chemiczne preparaty do czyszczenia.. proszek do prania i itp. bo to jest też przedmiotem ciekawości wielu dzieci ...mój Antek jeszcze nie chodzi...ale już ide zaopatrzeć się w takie zabezpieczenia do szafek w kuchni czy łazience czy do szuflad z komodach. Będzie dobrze.....:tak: :tak: :tak: ponoc to jest norma!

Tereniu-spokojnie ...Patryk to mały odkrywca...wiem ...że się martwisz...ale zobaczysz będzie wszystko dobrze....każdy dzidziuś przechodzi taki okres. Pozamykaj wszystkie chemiczne preparaty do czyszczenia.. proszek do prania i itp. bo to jest też przedmiotem ciekawości wielu dzieci ...mój Antek jeszcze nie chodzi...ale już ide zaopatrzeć się w takie zabezpieczenia do szafek w kuchni czy łazience czy do szuflad z komodach. Będzie dobrze.....:tak: :tak: :tak: ponoc to jest norma!

Karola czy z tym proszkeim do prania to mowisz do mojej Leny :-D :-D :-D
tak takie zabezpieczenia na szuflady i szfki tez juz mamy:tak: :-) :tak:

reklama
Karola czy z tym proszkeim do prania to mowisz do mojej Leny :-D :-D :-D
tak takie zabezpieczenia na szuflady i szfki tez juz mamy:tak: :-) :tak:
Kasia - zlituj się ....zapomniałam nawet o tym że Lenka z tym proszkiem miała epizod..poza tym to do pralki zajrzała.....
Tak pisałam i zastanawiałam się co może byc szkodliwe ...mając swoją łazienkę przed oczami...zdaje sobie sprawę że człowiek nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć ani zabezpieczyć.....:tak: :tak:

Do góry