reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
co do kropelek z fluorem to tez slyszalam ze sa bardziej szkodliwe bo mozna je przedawkowac a jak dziecko polknie troszeczke pasty to nic sie nie stanie

a ja jak myje Zuzi zabki pasta to potem wyplukuje szczoteczke i jeszcze szczotkuje jej czysta bez pasty i tak jeszcze pare razy ja wyplukuje

Jak narazie ja Briankowi dawalam szczoteczke od tak zeby sobie tam pomemral nia ale widze ze trzeba solidnie juz szczotkowac zabki choc mamy ich tylko jak narazie cztery:-)

a co do butkow to dziewczyny ja jak bylam u lekarza to kazal kupic koniecznie buty z Bartka no ja sie do tego nie zastosowalam bo dostalam od rodziny takie sztywne Brian nie chce w nich chodzic za bardzo a jak juz idzie to o malo sie nie przewraca:baffled:chyba mu kupie adidaski za kostke doradzcie cos!
a i lekarz kazal zeby maluszel chodzil w butach w domu czy wam tez tak kazali?:eek:
Brian nie chce chodzic w butach w domu raczej je zdejmuje to kiedy te nozki maja odpoczac tak sie zastanawiam;-)

:-):-):-)

Karola ma katar :-( Kupiłam pulmex baby i nasmarowałam jej stópki, mam nadzieję, ze efekt bedzie taki jak po kamforze :-)

reklama
Oby pomógł Kinga:-) u nas pulmex nie działał wogóle, tzn katar zwykle znikał po 7-10 dniach..kamfory nie próbowałam jeszcze..mam nadzieję że szybko nie będzie takiej potrzeby.

Do góry