tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Tereskaa szczerze pisząc to u nas dokładnie tak grzybek wyglądał. cała buzia w środku, na języku, na wargach, na wew częściach policzka wyglądała jak poparzona ale to było białe..dokładnie jak ścięte białko..a jak się goiło robiły się takie jakby ranki, tak jakby się to białe oderwało..
jeśli Patryk ma np. odparzoną pupę to istnieje duże prawdopodobieństwo że to jednak grzybek
kasianka ......lekarz tez podejrzewa ze to grzybek ...chociaz podczas wizyty probowal patyczkiem zeskrobac troszeczke tego białego nalotu i za zadne skarby nie chcialo to zejsc -a grzybek podobno schodzi .........no i z tego co wiem to grzybek pojawia sie stopniowo a nie cała buzia w ciagu kilku godzin ....tymbardziej ze on nigdy nie mial grzybka no i pojawiło sie zaraz po tym incydencie z sudocremem .....
sama juz nie wiem .........stosowalam przez 2 dni lekarstwo na grzybka ...ale odstawilam bo buzia robila sie coraz gorsza i no i przeokropnie płakał ...gdy mu to podawalam ...dosłownie jakbym go torturowała ...pewnie go to piecze albo cos .......a lekarz mi mowil ze to nie powinno go wcale boleć.....