reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

na szczescie dzisiejsza noc spokojna :cool2: dalam jej pod glowke jej poduszeczke na ktorej zawsze spala a od kielku dni jej nie miala po poprostu ja wypralam po jej wymiotach :-p i mam nadzieje ze to tylko tej poduszeczki jej w nocy brakowalo :elvis: . zobaczymy jaka bedzie kolejna nocka :confused: . ale dzieki wielki i teraz wiem ze to nie tylko Zuzia sie przytrafilo ;-)

zuzia ...mozliwe ze to poduszeczka .........poprostu moze przy niej czuje sie bezpiecznie .....skoro piszesz ze zawsze z nia spała

reklama
czy jest wsród marcowych dzieci "odważne", które nie cierpi obcinania paznokci?

Ja obcinałam wczoraj Karoli po kąpieli w towarzystwie R. który nogę trzymał w kolanie, żebym Kozie nie zrobiła krzywdy. Obcinanie paznokci = wycie, krzyk, chisteria... A było tak dobrze.
A jak wy sobie radzicie?

ja obcinam paznokcie baardzo niepedagogicznie, przekupuję dziecko puszczając mu telewizję :szok: niestety w innym przypadku jest wierzganie kończynami,albo ucieczka :-D

jesteśmy po obcięciu pazurków - dziś była cisza. Tata zabawiał Titka odkrywczym światem, a ja mordowałam pazurki.

ostatnio jak malemu obcinlam paznokcie to julka robiła z siebie "wariata" a ja mogla w miare spokojnie obciac paznokcie u nog u rak powiem ze tak w miare idzie bo widzi co robie troszke sie kreci ale to nieto co u nog :)

reklama
Z moim też do niedawna nie było problemu... :tak: Kilka tygodni temu się zaczął... Zastanawiam się, czy Karola przypadkiem nie buntuje się, bo jej nie chcę puścić i mocno trzymam rączkę, zeby jej nie uszkodzić??

Do góry