reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Kinga wracam do tematu,a zakładałaś Karoli takie skarpety z podeszwą. Może ich nie ściągnie. Te są z h&m ale w innym sklepie kupiłam połowę tańsze i wmniejszym rozmiarze oczywiściedziewczynki, poradźcie mi proszę. Moja Karola ma ciągle zimne stópki. U nas w domu jest dość chłodnawo - koło 20,5 stopnia, Karola wiecznie na podłodze, która nie jest najcieplejsza
K
KingaP
Gość
lolcia, dzięki. A ile one kosztują w H&M?
dziewczyny ? jaki macie patent na mycie głowy? Odkąd Karola siedzi, to mycie głowy graniczy z cudem. Ona nie chce się w wannie kłaść ... Teraz kupiliśmy matę antypoślizgową (wczesniej mielismy gąbkę w kształcie miska, w której Koza mogła sobie leżeć i było nam chyba trochę łatwiej ją "namówić" do chwilowego leżenia)... Chyba nie muszę pisać, że myjemy głowę codziennie, bo gąszcz włosów do tego zobowiązuje
dziewczyny ? jaki macie patent na mycie głowy? Odkąd Karola siedzi, to mycie głowy graniczy z cudem. Ona nie chce się w wannie kłaść ... Teraz kupiliśmy matę antypoślizgową (wczesniej mielismy gąbkę w kształcie miska, w której Koza mogła sobie leżeć i było nam chyba trochę łatwiej ją "namówić" do chwilowego leżenia)... Chyba nie muszę pisać, że myjemy głowę codziennie, bo gąszcz włosów do tego zobowiązuje
kinga nie wiem co ci poradzić, bo ja myję Miłkowi głowę raz w tygodniu, ale my mamy trzy włoski na krzyż a Karolka znana ze swojej prześlicznej czuprynki Lekko Miłoszka przechylam do tyłu i zmywam prysznicem, on bardzo to lubi i się śmieje, ale nie wiem czy Karola nie będzie bała się prysznica.Miłek się bał, ale przestał odkąd chodzimy na basen, bo tam obowiązkowo trzeba skiknąć pod prysznic przed basenem.
K
KingaP
Gość
chyba muszę zaryzykować prysznicem... "zagadywanie" Karoli niewiele daje, ona wierzga, nie chce współpracować :-(
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
ja na początku dawałam Kubie prysznic do zabawy żeby się przyzwyczaił i oswoił- polewałam go po nózkach ,rączkach , brzusiu i jak tak sie przyzwyczaił i juz sie go nie boi
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas spłukujemy Agatce główkę (ciałko zresztą też) prysznicem mała rechocze przy tej czynności
Podziel się: