reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

u nas witaminy są w wieczornej porcji mleka.

dziś Piotrek zrobił sobie odchudzanie przed Sylwestrem - zjadł o 11 troszkę kaszi, a potem o 19 porcję mleka. a od deserków się odwraca.

reklama
dziewczynki, poradźcie mi proszę. Moja Karola ma ciągle zimne stópki. U nas w domu jest dość chłodnawo - koło 20,5 stopnia, Karola wiecznie na podłodze, która nie jest najcieplejsza :(
Kinga wracam do tematu,a zakładałaś Karoli takie skarpety z podeszwą. Może ich nie ściągnie. Te są z h&m ale w innym sklepie kupiłam połowę tańsze i wmniejszym rozmiarze oczywiście

lolcia, dzięki. A ile one kosztują w H&M?

dziewczyny ? jaki macie patent na mycie głowy? Odkąd Karola siedzi, to mycie głowy graniczy z cudem. Ona nie chce się w wannie kłaść ... Teraz kupiliśmy matę antypoślizgową (wczesniej mielismy gąbkę w kształcie miska, w której Koza mogła sobie leżeć i było nam chyba trochę łatwiej ją "namówić" do chwilowego leżenia)... Chyba nie muszę pisać, że myjemy głowę codziennie, bo gąszcz włosów do tego zobowiązuje :tak:

kinga nie wiem co ci poradzić, bo ja myję Miłkowi głowę raz w tygodniu, ale my mamy trzy włoski na krzyż a Karolka znana ze swojej prześlicznej czuprynki ;) Lekko Miłoszka przechylam do tyłu i zmywam prysznicem, on bardzo to lubi i się śmieje, ale nie wiem czy Karola nie będzie bała się prysznica.Miłek się bał, ale przestał odkąd chodzimy na basen, bo tam obowiązkowo trzeba skiknąć pod prysznic przed basenem.

ja na początku dawałam Kubie prysznic do zabawy żeby się przyzwyczaił i oswoił- polewałam go po nózkach ,rączkach , brzusiu i jak tak sie przyzwyczaił i juz sie go nie boi

Kinga w h&m kosztują ok.40 zł.Kinga u nas sprawdzają się zabawki do kąpieli bo Mateusz jest wtedy tak pochłonięty że na nic nie zwraca uwagi.U nas z myciem głowy nie ma problemu, prysznic też uwielbia:)

reklama
Do góry