reklama
M
mamaoli
Gość
Mamooli- tez mam do oddania cala tubke elidelu- uzylam kremu tylko 2 razy. Wazny jest rok, wiec jakby ktos chcial to prosze mowic
AniaM dzięki, wlasnie wczoraj dostalam przesyłke od ANIK
ale i tak narazie nie bede stosować elidelu bo wczoraj pediatra mnie ostrzegał, że on nie jest taki bezpieczny (jak to mnie zapewniala alergolog)
radzi żeby go stosować jak sie pogorszy, narazie u Maksa buzia ladna, odpukać
ivon Maks przez dluższy czas pił to pepti a później bebiko i też nie było różnicy więc nie zamierzam go wiecej dawać, choc pani alergolog twierdzi że trzeba, bo nie zaszkodzi a moze pomóc
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kinga przez ostatnie miesiące dostawała Bebilon Pepti, bo miała podejrzenie skazy białkowej, a jakieś 10 dni temu zaczęłam dawać jej zwykłe Bebiko i nie ma żadnej wysypki. Huuuraaaa!!!!! NIe ma skazy!!!!!:-)
No to super Ivon - cieszymy się razem z Tobą!
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
AniaM dzięki, wlasnie wczoraj dostalam przesyłke od ANIK
ale i tak narazie nie bede stosować elidelu bo wczoraj pediatra mnie ostrzegał, że on nie jest taki bezpieczny (jak to mnie zapewniala alergolog)
radzi żeby go stosować jak sie pogorszy, narazie u Maksa buzia ladna, odpukać (...)
I z tego powodu również bardzo się cieszymy
Zuzia24
Fanka BB :)
a ja sie wczoraj i dzisiaj najadlam pierozkow z kapusta i grzybkami a dzisiaj po poludniu Zuzia miala z tego powodu meeeega kolke (((((.
a myslalam ze juz moge wszystko jesc......
a myslalam ze juz moge wszystko jesc......
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
a ja kapuste kiszona juz jem i cebule i soczewice i groszek kiszona kapuste w malej ilosci to nawet Ola jadla i wszystko ok:-)
Aniam, w jakiej formie podawałaś kapustę Oli??
Podziel się: