reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

A swoją drogą pomyśleć, że Bebilon Pepti jest sprzedawany tylko na receptę w aptece:baffled: :baffled: :baffled: i takie zamieszanie, prawda?

reklama
Mamooli- tez mam do oddania cala tubke elidelu- uzylam kremu tylko 2 razy. Wazny jest rok, wiec jakby ktos chcial to prosze mowic :)

Kinga przez ostatnie miesiące dostawała Bebilon Pepti, bo miała podejrzenie skazy białkowej, a jakieś 10 dni temu zaczęłam dawać jej zwykłe Bebiko i nie ma żadnej wysypki. Huuuraaaa!!!!! NIe ma skazy!!!!!:-)

Mamooli- tez mam do oddania cala tubke elidelu- uzylam kremu tylko 2 razy. Wazny jest rok, wiec jakby ktos chcial to prosze mowic :)

AniaM dzięki, wlasnie wczoraj dostalam przesyłke od ANIK
ale i tak narazie nie bede stosować elidelu bo wczoraj pediatra mnie ostrzegał, że on nie jest taki bezpieczny (jak to mnie zapewniala alergolog)
radzi żeby go stosować jak sie pogorszy, narazie u Maksa buzia ladna, odpukać:happy:

ivon Maks przez dluższy czas pił to pepti a później bebiko i też nie było różnicy więc nie zamierzam go wiecej dawać, choc pani alergolog twierdzi że trzeba, bo nie zaszkodzi a moze pomóc:baffled:

AniaM dzięki, wlasnie wczoraj dostalam przesyłke od ANIK
ale i tak narazie nie bede stosować elidelu bo wczoraj pediatra mnie ostrzegał, że on nie jest taki bezpieczny (jak to mnie zapewniala alergolog)
radzi żeby go stosować jak sie pogorszy, narazie u Maksa buzia ladna, odpukać:happy: (...)

I z tego powodu również bardzo się cieszymy :)

a ja sie wczoraj i dzisiaj najadlam pierozkow z kapusta i grzybkami a dzisiaj po poludniu Zuzia miala z tego powodu meeeega kolke :((((((.
a myslalam ze juz moge wszystko jesc......

a ja kapuste kiszona juz jem :) i cebule i soczewice i groszek :) kiszona kapuste w malej ilosci to nawet Ola jadla i wszystko ok:-)

reklama
Do góry