reklama
M
mamaoli
Gość
kaśka ja wlasnie zmierzyłam (przez sen:-) ) no i wychodzi mi 46cm
a my wczoraj bylismy u alergologa no i mamy zmienić fenistil na zyrtek
i stosować elidel, maść kosztuje ok. 100zł i narazie nie kupujemy:-(
jeszcze jak bym była pewna, że to ma sens
a już tyle maści przerabialiśmy ,że mam dość..
aha, mam powtórzyć badanie kału i zrobić wymaz z gardła i nosa, ale skierowania na badania ona nie wypisze tylko muszę iśc do mojego pediatry, a on będzie dopiero za tydzień:-(
a my wczoraj bylismy u alergologa no i mamy zmienić fenistil na zyrtek
i stosować elidel, maść kosztuje ok. 100zł i narazie nie kupujemy:-(
jeszcze jak bym była pewna, że to ma sens
a już tyle maści przerabialiśmy ,że mam dość..
aha, mam powtórzyć badanie kału i zrobić wymaz z gardła i nosa, ale skierowania na badania ona nie wypisze tylko muszę iśc do mojego pediatry, a on będzie dopiero za tydzień:-(
Mamaoli: Piotrek ma 49cm
a co do zyrtecu - przecież on jest pierońsko silny. a sprawdż ceny w takiej taniej aptece w Kraku na retporyka lub krowoderskich zuchów. jak chcesz to mogę dać namiar telefoniczny. ja tam cały czas się zaopatruję.
a co do zyrtecu - przecież on jest pierońsko silny. a sprawdż ceny w takiej taniej aptece w Kraku na retporyka lub krowoderskich zuchów. jak chcesz to mogę dać namiar telefoniczny. ja tam cały czas się zaopatruję.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Filip chyba ma 48 cm, tak mi się wydaje, także Kasia, nie martw się. Teraz nasze maluchy mają nieco nieproporcjonalną główkę, ale to się wyrówna
M
mamaoli
Gość
kaśka jak możesz to bardzo proszę o telefon
teraz mi sie przypomina że mój braciszek zna jakieś dwie tanie apteki w Krakowie, muszę go dorwać
a z tym zyrtekiem jeszcze zaczekam, zapytam pediatry co mysli jak bede u niego w piątek
teraz mi sie przypomina że mój braciszek zna jakieś dwie tanie apteki w Krakowie, muszę go dorwać
a z tym zyrtekiem jeszcze zaczekam, zapytam pediatry co mysli jak bede u niego w piątek
Mamaoli: daję zCi numer do aptweki na retoryka - to w centrum, obok jubilata, więc chyba najwygodniejszy punkt. 428-02-10.
do tej drugiej trza jechać na krowodrzą. obie mam sprawdzone pod względem cen, ale najczęście jkorzystam z tej na retoryka, bo rzut kamieniem od mieszkania ciotki.
do tej drugiej trza jechać na krowodrzą. obie mam sprawdzone pod względem cen, ale najczęście jkorzystam z tej na retoryka, bo rzut kamieniem od mieszkania ciotki.
M
mamaoli
Gość
kaśka dzięki wielkie:-)
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
MamaOli, napisz mi co jest z Maksikiem, czemu podajesz mu Zyrtek?? Co Ci powiedział lekarz??
reklama
M
mamaoli
Gość
ANIK od jakiegoś miesiąca zaczeły mu się robić suche placki na pleckach i zaczął bardziej się drapać no buzia tez brzydsza
Od dłuższego czasu miał podawany fenistil
ale jak byliśmy u pani alergolog (pierwszy raz dwa tygodnie temu) to zwiększyła dawke do 6 kropel 3 razy dziennie no i przepisala maśc robioną z antybiotykiem i niewielką ilościa sterydu
wczoraj byliśmy na kontroli i jako że nie było znacznej poprawy
(ta maść bardzo pomaga ale używałam tylko 3 dni jak zalecala no i jak nie używam to sie pogarsza) to stwierdzila że zamienimy fenistil na zyrtec no i mamy kupić elidel
ale jako że drogi to narazie nie kupuje a z tym zyrtekiem jeszcze zaczekam i za tydzień zapytam pediatry co o tym mysli
Od dłuższego czasu miał podawany fenistil
ale jak byliśmy u pani alergolog (pierwszy raz dwa tygodnie temu) to zwiększyła dawke do 6 kropel 3 razy dziennie no i przepisala maśc robioną z antybiotykiem i niewielką ilościa sterydu
wczoraj byliśmy na kontroli i jako że nie było znacznej poprawy
(ta maść bardzo pomaga ale używałam tylko 3 dni jak zalecala no i jak nie używam to sie pogarsza) to stwierdzila że zamienimy fenistil na zyrtec no i mamy kupić elidel
ale jako że drogi to narazie nie kupuje a z tym zyrtekiem jeszcze zaczekam i za tydzień zapytam pediatry co o tym mysli
Podziel się: