reklama
K
kasiula matula
Gość
Kubuś może być przykładem na to że domowe jedzonko służy lepiej nawet lekarz zalecił ;D
pytia
Fanka BB :)
Dziewczynki, HELP! Jasieczek ma pupcię w makabrycznym stanie, ciągle jeszcze ma biegunkę, co utrudnia leczenie odparzeń. Mimo ciągłego przewijania, wietrzenie i smarowania, nie pomaga. Krzyczy przy każdym przewinięciu tak okropnie, że płaczę nad nim
Jaka maść mogłaby jak najszybciej wyleczyć te odparzenia? Sudocrem w ogóle nie pomaga, tormentiol też nie bardzo. Może macie inne wypróbowane specyfiki?
Jaka maść mogłaby jak najszybciej wyleczyć te odparzenia? Sudocrem w ogóle nie pomaga, tormentiol też nie bardzo. Może macie inne wypróbowane specyfiki?
K
kasiula matula
Gość
Bactroban
taka masc na recepte jak emi byla mniejsza to miasla straszne chrosty odparzenia nawet nie wiem jak to nazwac skorka jej schodzila i bąble itp i taka maść wynalazłam pomogła rewelacyjnie
taka masc na recepte jak emi byla mniejsza to miasla straszne chrosty odparzenia nawet nie wiem jak to nazwac skorka jej schodzila i bąble itp i taka maść wynalazłam pomogła rewelacyjnie
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
pytia - jak my mieliśmy problem z pupą to odstawiłam chusteczki i przemywałam pupcie letnią przegotowaną wodą i wietrzyłam wietrzyłam i jeszcze raz wietrzyłam , Kuba cały czas wszędzie sikał ale podkładałam mu ręczniki. Jest taki puder leczniczy w saszetkach Acudex , ma taką konsystencje kuleczek i wchłania wilgoć . Można go kupić bez recepty. Nie jest drogi. Może kup jedną saszetkę na próbę.
A co do spacerków to u nas nie należy to do przyjemności wręcz odwrotnie Kuba traktuje je jako przymus.
Na początku jeździłam spacerówką od wózka ale płakał wię myśle sobie może mu niewygodnie bo tak dziwnie leżał i te pasy były do d... więc kupiłam spacerówkę, ale nowa fura też mu nie odpowiada. Płacz, często jest tak ,że wychodzimy w wózku a wracamy na rękach. Mało wygodny system spacerowania i co tu zrobić?
A co do spacerków to u nas nie należy to do przyjemności wręcz odwrotnie Kuba traktuje je jako przymus.
Na początku jeździłam spacerówką od wózka ale płakał wię myśle sobie może mu niewygodnie bo tak dziwnie leżał i te pasy były do d... więc kupiłam spacerówkę, ale nowa fura też mu nie odpowiada. Płacz, często jest tak ,że wychodzimy w wózku a wracamy na rękach. Mało wygodny system spacerowania i co tu zrobić?
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Hmmm... nie mam pojęcia... A on tak od razu zaczyna marudzić? Jak tylko wyjdziecie?
Podziel się: