reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

no nie dziwie sie ile można ścierpieć : 1. papmers
2. śpiochy albo spodnie
3. bluza
4. powalona najgorsza na świecie czapka,
skarpetki i jeszcze mama na nogi jakieś płetwy ubiera.
Święty by się wściekł ;);););););););)
A tak fajnie było nago :)

reklama
agawa1 pisze:
no nie dziwie sie ile można ścierpieć : 1. papmers
2. śpiochy albo spodnie
3. bluza
4. powalona najgorsza na świecie czapka,
skarpetki i jeszcze mama na nogi jakieś płetwy ubiera.
Święty by się wściekł ;);););););););)
A tak fajnie było nago :)

Pewnie pewnie :) :)hehehehehihihihi :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D

Ja też czytałam, że buty jak najpóźniej i nawet jak już dziecko zacznie chodzić to gdzie może żeby na boso chodziło, bo to najzdrowiej.
Ja teraz, jesienią bedę Filipowi ubierac rajstopki i grube skarpetki no i kocyk oczywiście na nóżki. Myślę, że to da więcej niż butki.

No a na zimę kombinezon z rękawiczkami i butkami (no ale to raczje nie buty tylko mega skarpety ;D) - musimy dopiero zakupić! :)

My dzis na szczepienie i pewnie dostaniemy skierowanie na morfologie. Zobgaczymy czy pozbylismy sie anemii po 8 tygodniach kuracji.

jejku.... moja Zuza nie lubi lezec na spacerach a siedziec jeszcze do konca nie potrafi wiec nie chce jej wozic w wozku na siedzaco. dobrze ze w wozek mozna wpiac nosidelko-uwielia w nim spacery :) bo wtedy wszystko widzi. podziwiam dzieciaczki ktore jeszcze sa wozone w gondoli ;)

Milla, trzymam kciuki, że wyniki były super! :)

My w weekend mieliśmy debiut spacerówkowy :) Filip był nieco zdziwiony ;D I cały czas jakiś taki naburmuszony ;D Postaram się wkleić dziś koło południa fotki na wątek zdjęciowy.

Emi tez jezdzi w spacerówce czasem na pol leząco ale jak chce ogladac swiat to sie podciaga i trzyma tej rączki z przodu i sobie siedzi
a jest na tyle silna ze nie da rady jej oprzec spowrotem bo albo sie rozplacze albo znowu sie podciaga :)

reklama
Wyniki lepsze ale jeszcze anemia jest. Do 8 października mamy jeszcze zelazo podawac.(poki ząbki sie nie pojawia bo wtedy bede sie psuły) Zupki dawac ze wszystkim procz grochu i fasoli i to robione w domu. tak samo jak deserki. Nie ze sloików. Tylko skad ja wytrzasne owoce niepryskane ??? Na mojej działce tylko śliwki rosną :)

Do góry