reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
trzeba tylko pilnowac by suche usteczjka i broda byly ale jak to zrebic przy takim slinieniu ??? hehe
magdalenaB
marcowa mama 06'
oj aniam nawet nie strasz :-[ kupie jeszcze alantan chyba mozna dla dzieciaczkow ??? i pooserwuje...
K
KingaP
Gość
ja kiedyś smarowałam alantanem . Bez rewelacji
A
azik
Gość
Aniam pisze:Oilatum plus jest dla niemowlat powyzej 6tego misiaca.
odparzenie w pachwinie na ktore nic nie dziala to objaw alergii- wiem bo walcze juz z tym swinstwem od 3 miesiecy.
i pediatra kazał używać go już od pierwszego wręcz dnia, ja na wszelki wypadek kupiłam mydełko oilatum (bez plusa) gdzie było napisane od poczatku
Azik - kazal uzywac od pierwszego dnia zycia oilatum plus ??? czy zwykle oilatum ? bo zwykle zgadza sie, jest nawet dla najmlodzszych, ma czynna tylko parafine, a to z plusem ma jeszcze triclosan i cos jeszcze w skladzie, dlatego dla starszych dzieci i tylko rozpuszczone ! (zwykle oilatum mozna bezposrednio na skore).
K
KingaP
Gość
aniam: skarbnico wiedzy
hi :laugh:
To za sprawa mojego meza, ktorego wyslalam po zakup oilatum dla Oli a on zamiast zwyklego niebieskiego przyniosl to z plusem musialam dokladnie przestudiowac ulotke i teraz wiem
Tak to jest jak faceta po zakupy sie wysle (sama bylam wtedy u fryzjera ;D )
To za sprawa mojego meza, ktorego wyslalam po zakup oilatum dla Oli a on zamiast zwyklego niebieskiego przyniosl to z plusem musialam dokladnie przestudiowac ulotke i teraz wiem
Tak to jest jak faceta po zakupy sie wysle (sama bylam wtedy u fryzjera ;D )
reklama
A
azik
Gość
Aniam pisze:Azik - kazal uzywac od pierwszego dnia zycia oilatum plus ??? czy zwykle oilatum ? bo zwykle zgadza sie, jest nawet dla najmlodzszych, ma czynna tylko parafine, a to z plusem ma jeszcze triclosan i cos jeszcze w skladzie, dlatego dla starszych dzieci i tylko rozpuszczone ! (zwykle oilatum mozna bezposrednio na skore).
oilatum plus kazał - ja kupiłam mydełko bez plusa
Podziel się: