reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

ja mam narazie jeszcze na najwyższym ale chyba na dniach obniżę, bo Maciuś podciąga się bardzo do siadania, jeszcze coprawda nie[ wyczaił, że może się złapać szczebelka ale myślę, że to tylko kwestia czasu

reklama
kasiula matula pisze:
dziewczyny powiedzcie na jakim poziome macie łozeczko czy jeszcze na tym pierwszym najwyzszym czy juz obnizalyscie???

My juz kilka tygodni temu lóżeczko obnizyliśmy nasza akrobatka cyrkowa na najwyższy poziomie nogi zahaczała o górna barierke i stawała na głowie. No i teraz isada namiętnie trzymając się szczebelków, więc dla bezpieczenstwa materacyk został obniżony

U nas mega potówki zniknęły!!!!!!!!!!!!!!!!
Kąpiel w krochmalu i balneum naprzemia pomogły. Ale jestem szczęśliwa ;D ;D ;D

No nam też pediatra kazał już obniżyć łóżeczko, choć Oskara jak narazie kręci się tylko topowiedział, że już tzreba, bo nei wiadomo kiedy się nauczy a potem to tylko patzreć jak wypadnie. A co do ulewania to też muszę zapytać pediatry, bo Oskar też ulewa "barwnie" a to marchewka a to herbatka.

wlasnie tez o lozeczko chcialam pytac ;)

my tez na najwyzszym jeszcze ale moze za tydzien obnizymy ??? bio bartek spokojnie spi i nie podciaga sie jeszcze o nic wiec narazie poczekamy ;)

a alantan stosowalyscie?? bo mamy odparzenie w pachwince i nic nie dziala: pentacrem, linomag i sudocrem zawiodly :(

reklama
my tez jeszcze na najwyzszym poziomie. Na potowki i zmiany skorne jest dobry oilatum plus dodaje sie ciutke na cala wanienke i juz nawet nie trzeba po kapieli dzieciatka natluszczac. Dziewczyny moze wiecie jaka masc jest dobra na krostki w okol ust bo Igi nauczyl sie pluc i teraz caly czas ma tam takie krostki bo sie caly czas oplowa.

Do góry