reklama
M
mamaoli
Gość
Nasz Maks tez "gadajny" czasami mam wrażenie że próbuje powtarzać okrzyki swojej siostry
bo poza gaworzeniem często wydaje różne okrzyki
czasem się patrzymy na sie bie zdziwieni z Michałem czy to na pewno Maksiu ;D
bo poza gaworzeniem często wydaje różne okrzyki
czasem się patrzymy na sie bie zdziwieni z Michałem czy to na pewno Maksiu ;D
sylwia532
Fanka BB :)
tak tak nasze dzieciaczki robia sie gadatliwe
ja podaje tylko piers bo maly nie akceptuje smoczkow-wypluwa,krzywi sie zaczyna plakac i ma odruch wymiotny nie potrafie go nauczyc
catherinka ja kupilam krem do buzi SPF-8 i sloneczna emulsje do ciala od pierwszych dni zycia SPF-30 sa z ZIAJKI
bardzo dobrze sie rozsmarowuja i sa nie drogie-za krem niecale 5zl a za emulsje 13
benita i jak majka po tym soczku kupkuje?
ja podaje tylko piers bo maly nie akceptuje smoczkow-wypluwa,krzywi sie zaczyna plakac i ma odruch wymiotny nie potrafie go nauczyc
catherinka ja kupilam krem do buzi SPF-8 i sloneczna emulsje do ciala od pierwszych dni zycia SPF-30 sa z ZIAJKI
bardzo dobrze sie rozsmarowuja i sa nie drogie-za krem niecale 5zl a za emulsje 13
benita i jak majka po tym soczku kupkuje?
jakie herbatki Hippa bez cukru Azik znalazlas ? Szukalam dla siebie (bo tak to pije tylko herbate i melise i chce mi sie odmiany ale widzialam tylko dosladzane, glukoza, laktoza i kto wie czym jeszcze. A nie chce juz pakowac w siebie wiecej zbednego cukru.
A
azik
Gość
Aniu - wydaje mi sioę jdenak że dopdatek glukozy - te co ja mam - mają - nie posiadają tylko sacharozy.
ale jak chcesz odmiany - to ja polecam koperek z rumiankiem (ja zaparzam saszetaki) ale do samku dosładzam miodzikiem - ale jest pychotka.
poza tym - możesz kombinować i zaparzaćsobie wszelakie kobinacje takie jak np w hippie i nie dodawać cukru - ja przy Piotrku tak robiłał - jak byłąm bardziej ostrożną mamą - przy drugim dziecku mama - kamikadze przechodzi ;D
ale jak chcesz odmiany - to ja polecam koperek z rumiankiem (ja zaparzam saszetaki) ale do samku dosładzam miodzikiem - ale jest pychotka.
poza tym - możesz kombinować i zaparzaćsobie wszelakie kobinacje takie jak np w hippie i nie dodawać cukru - ja przy Piotrku tak robiłał - jak byłąm bardziej ostrożną mamą - przy drugim dziecku mama - kamikadze przechodzi ;D
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Pytia, Sylwia, dzięki za informacje - muszę się rozejrzeć. Ziajkę widziałam u siebie, mam nawet krem na słońce taki malutki, ale bez filtra, ale o kosmetykach Chicco słyszę po raz pierwszy Ale mam obok w Carrefourze sklep Chicco to podejdę
A co do gadania, to odkąd Filip zaczął "mówić" to wydawalo mi się, że gada dużo, ale ostatnio to przechodzi sam siebie A najfajniejsze jest to, że potrafi tak rozmawiać sam ze sobą, tudzież z miśkami na karuzeli czy z zawieszonym Zebuloo np. 40 minut i ja ostatnio podczas tych rozmów wskakuję pod prysznic, bo wiem, że szybko się ie skończą A ostatnio na spacerze, ponieważ świeciło mu mocno słonko, zawiesiłam na budce pieluszkę tetrową taką w miśki (pewnie też ją macie ), jak je zobaczył to chyba z 10 minut do nich nawijał, aż się ludzie oglądali, bo rozmowa była bardzo głośna ;D To jest strasznie słodkie ich słuchać, prawda? A najlepsze jak się do nich coś mówi i wydadzą przez przypadek jakiś dźwięk podobny do jakiegoś słowa, które by akurat pasowało ;D
A co do gadania, to odkąd Filip zaczął "mówić" to wydawalo mi się, że gada dużo, ale ostatnio to przechodzi sam siebie A najfajniejsze jest to, że potrafi tak rozmawiać sam ze sobą, tudzież z miśkami na karuzeli czy z zawieszonym Zebuloo np. 40 minut i ja ostatnio podczas tych rozmów wskakuję pod prysznic, bo wiem, że szybko się ie skończą A ostatnio na spacerze, ponieważ świeciło mu mocno słonko, zawiesiłam na budce pieluszkę tetrową taką w miśki (pewnie też ją macie ), jak je zobaczył to chyba z 10 minut do nich nawijał, aż się ludzie oglądali, bo rozmowa była bardzo głośna ;D To jest strasznie słodkie ich słuchać, prawda? A najlepsze jak się do nich coś mówi i wydadzą przez przypadek jakiś dźwięk podobny do jakiegoś słowa, które by akurat pasowało ;D
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Muszę się pochwalić, a właściwie podzielić dobrą nowiną: jakieś 5 dni temu odstawiłam małemu Infacol (antykolkowy) i ... nic! Cieszę się, bo po co niepotrzebnie faszerować maleństwo jakimiś lekami.
reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
catherinka - gratulacje, my niestety nadal ciagniemy na Sab Simplex - ale dawki juz coraz mneijsze
Podziel się: