reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

CATHERINKA to super oby nie wróciły wstretne kolki

Emi też śmiesznie piszczy i wykrzykuje różne odgłosy czasem eeeee albo neeeeeeee ;D

reklama
dziewczynki - Piotrek ma wysypkę - małe czerwone kropeczki. zastanawiam się czy ta
ka wysypka jest od truskawek czy czegoś innego?????????? PORATUJCIE JUTRO CHRZCINY - CZY M POSMAROWAĆ - SUDOCREMEM?????????????

Jak nie masz nic innego to może spróbuj, zresztą niech się może wypowiedzą mamy bardziej w kwestiach wysypkowych doświadczone. Ja kiedyś Sudocremem posmarowałam potówkę na policzku i przeszła.

kaśka u nas wysypka zesza po locoidzie ale to dośc silna maśc przepisana przez lekarza
mamy jej nie stosować dłużej niż dwa, trzy dni i robić conajmniej tygodniowe przerwy

słyszałam też że niektóre mamy smarują brzydkie miejsca własnym pokarmem
troche mi się to wydaje dziwne ale może trza spróbować

a może to po truskawkach i do jutra samo zejdzie

kaska nie ma znaczenia czy ma krosteczki czy nie BOZIA i tak go przyjmnie ;) a tak na serio to do jutra zejda ja uczulenie-moj maly mial tradzik niemowlecy i ja sie nie przejmowalam-byl trudno

reklama
Do góry