reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

u nas ostatnio krostki sie pojawily na udach i teraz od wczoraj na raczkach a przed kapiela nawet zauwazylam pod cycuszkami.dobrze ze we wtorek do lekarza to sie dowiem co i jak.moze to sa potowki?w ogole niepoki mnie kilka rzeczy w rozwoju Wiki i musze to skonsultowac z pediatra,mam nadzieje ze wszytko oki i nie potrzebnie panikuje.

reklama
marta byc moze to potowki,a jak karmisz mala?jak piersia to moze cos zjadlas.a lepiej wyjsc na panikare i zapytac lekarza odnosnie obaw niz pozniej pluc sobie w twarz.trzymam kciuki zeby wszystko z malutka bylo ok

martap22 ja tez na wizyte do lekarza ide z dluga lista pytan, ale to chyba przez to ze za duzo czytam a w koncu kazdy dzieciaczek rozwija sie w swoim tepie :) trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku i tak napewno bedzie :)

a co do "gadania" to u nas zaczely sie spiewanka przy muzyczce dla dzieci :laugh: :laugh: i dlugie rozmowy z zabawkami :)

jak myślicie czy na samym początku sierpna można się wybrać z dzieckiem nad Bałtyk? funkcyjny Piotrka zaproponował wspólny urlop. korci mnie bardzo

Asia21-ja tez duzo czytam i jak gdzies jest cos napisane co powinno lub nie dziecko w danym miesiacu a ja tego np.nie obserwuje u malej lub obserwuje a niby jest na[isane ze nie powinno to od razu mysle ze cos nie tak. Tak to ze mna juz jest.
Sylwia 532-karmie i piersia i sztucznym,ostatnio zjadlam troche truskawek,moze to przez to?ale i tak do tej pory miala tylko krosty na buzi.
zeby to tylko nie bylo atopowe, bo oczywiscie objawy pasuja mi do tego co wszedzie pisza.okaze sie we wtorek-oby sie wyjasnilo co to.

Kaśka - pewnie, że można. Klimat nad morzem jest zdrowy dla maluszków. Trzeba tylko pilnować, żeby dzieciaczka nie przegrzać i nie przebywać na słońcu między 11.00 a 15.00, no i nad Bałtykiem to chyba też chronić przed wiatrem w chłodniejsze dni. Ja bym na twoim miejscu bez wahania skorzystała.

reklama
Do góry