aniolek20k
Fanka BB :)
diabliczka cos mi sie wydaje ze to nie Anie trzeba przyzwyczajac do spania w luzeczku tylko Ciebie ze ona poradzi sobie wnocy bez spania z mamusia:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz przyczyna takiej odmiany - otóż od 2 dni Ania po kąpieli i kolacyjce jest kładziona do swojego łóżeczka.
Wstyd przyznać, ale dłuugo spała razem z nami, później zaczęłam ją kłaść do kołyski tuż obok naszego łóżka. Ale zmian w długości snu nie było, budziła się bo np rączkami dotykała drewnianych boków kołyski. A w łóżeczku rewelacja! Tylko mamusia trochę tęskni ;-)
No raczej ;-) A mamusia zaczyna się przyzwyczajać, bo lubi spać ;-)diabliczka cos mi sie wydaje ze to nie Anie trzeba przyzwyczajac do spania w luzeczku tylko Ciebie ze ona poradzi sobie wnocy bez spania z mamusia:-)
To u nas jest podobnie - łóżeczko do pierwszej pobudki, potem z nami. Raz że później częściej się budzi, a dwa - śpi już nie tak głęboko i jak ją ostatnio chciałam jeszcze raz wsadzić do łóżeczka, to mieliśmy pół godziny aktywności i i ta zasnęła z nami przy cycu.Nesa, gdzieś wyczytałam, że jak maluch ciągnie się na uszy, to znak, że będą rosły ząbki. Nasza córa śpi w łóżeczku do pierwszego budzenia-jedzenia. Potem ląduje u nas. A pierwsze budzenie ok.3-4Ale potrafi usnąć sama bez problemów. Pogada do siebie, pobawi się rączkami i usypia
Nasza córa śpi w łóżeczku do pierwszego budzenia-jedzenia. Potem ląduje u nas. A pierwsze budzenie ok.3-4Ale potrafi usnąć sama bez problemów. Pogada do siebie, pobawi się rączkami i usypia.
U mnie podobnie, mała po kąpieli i karmieni zasypia sama w łóżeczku, a gdy się budzi w nocy na karmienia ok 3 to już śpi z nami w łóżku :-)