Kurka ja swoja ubierałam w body z krótkim rekawem na to pajacyk albo kaftanik na to spiochy i mała ma potówki i lekarka stwierdziła ze ja za ciepło ubieram i jest przegrzana... w nocy spi pod polarowym kocykiem...hmm to ja niewiem w samym body mam ją zostawiac??
reklama
My z P. zabieramy niedlugo nasza Juleńkę na basen, tu w pobliżu naszego mieszkanka jest taki jeden przeznaczony dla niemowlaczków z opiekunami. JUż wyobrażam sobie jaką frajdę będzie miała nasza córeńka, a i jest to bardzo zdrowa forma zabawy.
pomysł ten podsuneła nam znajoma lekarka- powiedziała, że pływanie pobudza dzieci do rozwoju zarówno fizycznego jak i psychicznego i ma szczególne znaczenie dla takich właśnie brzdąców, gdyż jeszcze niedawno były one przecież w brzuchu pełnym wody i dobrze się czuły w takim środowisku. Zobaczymy:-):-)
pomysł ten podsuneła nam znajoma lekarka- powiedziała, że pływanie pobudza dzieci do rozwoju zarówno fizycznego jak i psychicznego i ma szczególne znaczenie dla takich właśnie brzdąców, gdyż jeszcze niedawno były one przecież w brzuchu pełnym wody i dobrze się czuły w takim środowisku. Zobaczymy:-):-)
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
A może to nie potówki , skoro tak długo się utrzymująOd jakiegos czasu tez zakładam sam pajacyk z bawełny do spania a w dzien body z długim rekawem i spiochy a potówki dalej są
K@si@
A czy dzidziuś nie musi mieć skończonych 3 miesięcyMy z P. zabieramy niedlugo nasza Juleńkę na basen, tu w pobliżu naszego mieszkanka jest taki jeden przeznaczony dla niemowlaczków z opiekunami. JUż wyobrażam sobie jaką frajdę będzie miała nasza córeńka, a i jest to bardzo zdrowa forma zabawy.
A czy dzidziuś nie musi mieć skończonych 3 miesięcy
Kasiu już po ukończeniu 2 miesiąca można zabierać dzieciaczki na basen
jeszcze troszke musimy poczekać, ale jak już będe po, to napewno opiszę wrażenia;-)
sandra1982
W domu mamy przyjemny chlod, wiec Sara spi w body z krotkim rekawkiem i w bawelnianym pajacyku, a przykrywam ja kocem ale tylko do wysokosci "pod biustem" :-) Raczki ma chlodne, ale karczek cieply, wiec sie nie przejmuje. Mysle, ze gdyby bylo jej zimno to raczej by nie chciala zasnac.
reklama