reklama
Ja byłam z drżeniem.rączek i nóżek na usg główki i u neurologa prywatnie.
To może być z napięcia mięśniowego, jeśli złapiesz za kończyny, a one przestają drżeć. (powinno przejść do 3go miesiąca, już jest sporadycznie u nas) mamy Wit.B6 dawać. Jeśli nie przestają po złapanie to mogą być objawy padaczki.
To może być z napięcia mięśniowego, jeśli złapiesz za kończyny, a one przestają drżeć. (powinno przejść do 3go miesiąca, już jest sporadycznie u nas) mamy Wit.B6 dawać. Jeśli nie przestają po złapanie to mogą być objawy padaczki.
Wlasnie roznie jej sinieja.. ona ogolnie ma takie lekko sine na codzirn.. ale glownie przy przebieranii albo jak krzyczy. Drzenie nozek jest normalne na poczatku, ale moja ala ma juz 5 tyg.Quchasia a mała ma sine usta kiedy? Bo Adaś nieraz ma jak płacze - wyje. A nóżki też nieraz podryguja, myślałam,że to normalne...ale teraz się stresuje jak mówisz o neurologu...
Śliwka91
Fanka BB :)
My już po szczepieniu masakra ... Teraz już ok ale Blanka tak płakała, tak jej łezki leciały :-( No serce się kraje. Na szczęście już po wszystkim.
Blanka waży już 4300 i urosła 3 cm :-)
Blanka waży już 4300 i urosła 3 cm :-)
reklama
Justa8383
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś ma tak, jak zbliża się karmienie i podczas karmienia piersią zaczyna mnie mdlic... Dziwne to trochę