reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

tu pampersy tansze od huggiesow ale mal tez na nie bardzo dobrze reaguje to narazie nie zmieniam
kamila czytalam w angielskiej ulotce od laktatora nie wiem czy w polsce tez bedzie napisane
A u oliwki prawie wysypkaznikla i widze ze sudocrem ktorym sie dzis odwazylam posmarowac jeden taki wysypany placyk, jest genialny prawie wszystko zeszlo z tego placyka od razu ale zaczynam wiazac takie nagle znikanie tej wysypki jeszcze z tym ze wczoraj odplesnialismy pokoj znowu, moze to to cholerstwo...

reklama
Ja cały czas używam Huggis i jestem bardzo zadowolona, miałam pampersy raz i nie przypadły mi do gustu. A tak w ogóle to trudno u nas dostać huggis newborn nr 2 a o jedynce nie wspomnę.

El|bietka a ja wlasnie slyszalam ze Bebiko jest smaczenijsze bo niby slodkie a to Nan HA to swinstwo i bebilon pepti tez:tak: Podaje to moim dziewczynom sama nawet probowalam i z predkoscia swiatla dotarlam do lazienki:-p :laugh2:
A co do pieluszek to mu teraz uzywamy huggis i u nas jest ten problem ze Natalka czesto ma obsikane plecki:baffled:

U nas po huggies było uczulenie i poodciskane nozki (nie zauwazylam zeby były wieksze otowory, wrecz przeciwnie) ale to raczej sprawa indywidualna. My wrocilysmy do pampersów

My używam od początku papmpers 2 ale teraz dla odmiany zamieżam kupić huugisy, zobaczymy które bardziej nam podpasią:-)

a my chyba zmienimy rytm dnia:baffled:
mala zawsze byla kapana miedzy 19-20sta wieczorem,i darla sie potem w nieboglosy do 23-24tej i spac nie umiala-oczywiscie byla najedzona a na kolki nie wskazywalo bo potrafila plakac 5 min a potem ciszy 15 min i od nowa,i wczoraj jej nie wykapalam tylko ok 18stej przemylam i mala spala od 21szej jak susel 6 godzin i predzej byla grzeczna i mam wrazenie ze poprostu ta kapiel ja zawsze rozbudzala i biedactwo zasnac nie umiala i chyba bedziemy sie kapac rano-przynajmniej narazie:tak:
ach te dzieciaczki-zgaduj zgadula:-D

reklama
Do góry