reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

No właśnie..nie jest głodna a szuka i prezy sie, to sa kolki wg mnie bo zawsze o tej samej porze jest az tak bardzo nerwowa w dzien wyglada to inaczej, po prostu mecza ja gazy.I pare razy tak bylo,ze szukala cyca to jej dawalam choc wiedzialam,ze nie jest glodna i wtedy tez inaczej ssie tak co chwile,gwaltownie i wypluwa, a potem wyrzygala.Idzie sie czasem sfrustrowac z takim maluszkiem...:no:
Monika a czemu sie nie najadl?Chyba woli butelke bo mu latwiej leci...:-(
normalnie chocbyscie o mojej malej pisaly,identyczne zachowanie:no::baffled::sick:

reklama
Z KOLKAMI NIC NIE PORADZIMY:-( MOJ MALY TEZ TO PRZECHODZIL I TERAZ JEST OK:tak: SAMO MUSI PRZEJSC USTABILIZOWAC SIE JAK MIAL GAZY TO MU SMAROWALAM BRZUSZEK I PRZECHODZILO:-)

Dziś dostanę ta magiczną maść:cool2::-DPłakała wczoraj wieczorem do 22 ale potem już dość ładnie spała trochę się prężyła bo nałykała się powietrza bo tak łapie brodawkę ale jestem wyspana;-)

Karlam dobre i to...a kiedy byc mogła ewentualnie dostać tą maść?Ponoć jest leosza, przynajmniej mam taką nadzieję,żebym się tylko nie rozczarowała:dry:

Karlam ... to maść rozgrzewająca .... podobnie działa termoforek lub uprasowana pieluszka, tylko maść jest wygodniejsza

Uzylam masci i troche sie rozczarowalam bo sie spodziewalam cudu:-Dmoze troche latwiej jej sie odbijalo ale nie jakas wielka roznica no i zachowywala sie tak samo nerwowo jak zwykle..Termoforu czasem uzywam ale jest niewygodny bo ten duzy dla doroslych, szybko woda stygnie i jest za ciezki.Musze kupic mniejszy.Macie takie dla dzieci?

reklama
co za noc:szok:
Roch budził się chyba z 4-5 razy:-( a ja z nim.
i wiecie co?/ czasami mam wrażenie, że nasze wspaniałe maleństwo nie bardzo lubi spac.
Wczoraj w dzień nie spał prawie wcale.:baffled: i w nocy tak często sie budził. Zwykle sie budzi 2-3 razy.

Do góry