reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
My po tezn podnozek to jedziemy juz do Ikei ze 3 miesiace i zajechac nie mozemy.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
U nas sie sprawdzaly. Ale uwaga z iloscia. Kiedys przesadzilam i Robert mi zwymiotowal Aaaa i jest spora roznica w cenie miedzy aptekami i marketami. W aptece ponad 20zl a w markecia kolo 6, 7 zl. Te same opakowania.
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
my tez zawsze skrapiamy poduszke, marcin sie smieje zawsze ze mnie, że święce mu łózko przed spaniem :-) ale o maści majerankowej nigdy nie słyszałam. jak Gracjanek ma wiekszy katar to przed snem i zanim my sie połozymy jeszcze spac zapalamy równiez w podgrzewaczu olejek o zapachu sosny.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Tynka oilbas jest bardzo dobry, ja tez uzywam kropelki eukaliptusowe albo sosnowe do podgrzewacza i masc majerankowa pod nosek dla zrobienia "wentylacji", krople ostatnio kupiłan nasivin, przy duzym katarze woda morska u nas zbytnio nie działa.
Elma
Małgosia
My zawsze też używamy Otrivin + maść majerankowa + pulmex na pierś i plecki a wodą morską psikam przed odciąganiem "katarkiem" wtedy wszystko pięknie się odsysa i przesypia całą noc.
reklama
Podziel się: