reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
aaga :-))))
a tak na serio lubi. Nadstawia gola klate i wola - mama śmaluj! potem sie odwraca i mowi no! a telas plecki!

Dziewczyny pisałyście kiedyś o kropelkach inhalacyjnych czy coś takiego ..........oilbas? dobrze pamiętam ? chce coś kupić dodatkowo an ten katarek a wiem że właśnie chyba to polecałyście :baffled:

My zawsze też używamy Otrivin + maść majerankowa + pulmex na pierś i plecki a wodą morską psikam przed odciąganiem "katarkiem" wtedy wszystko pięknie się odsysa i przesypia całą noc.:tak:

Ja robię z tego inhalację w kominku i kropię dodatkowo poduszkę. A oprócz tego stosuję to co Elma.

:-D:-D
nie wiem jak Zuzia, ale Filip pół tubki pulmexu już zeżarł:crazy:
wyjął z szuflady, ja nie widziałam. i po kliku min myśle co moje dziecko tak cicho się zachowuje. patrze, a on leży sobie na podłode i wysya pulmex z tubki. skrzywiony starasznie,ale dzielnie żarł:-D:baffled:

Ja nie wytrzymam :szok::-D:-D:-D:-D Filip jest niemożliwy ;-) Czego on jeszcze nie jadł? ;-):-D:-D:-D

U nas mega problem ze spaniem - powrót.
Dziś pobudka o 5, wczoraj o 6, czyżby znów kryzys? I nic tylko darcie i darcie, ja nerwowo wysiadam, a Emilce siada gardło od wrzasku.:no:

Liduś trzymaj sie, mam nadzieje ze ten kryzys szybko u was minie...
szkoda tylko ze akurat teraz to ma jak potrzebujesz odpoczynku i snu...

u nas Niko spi w dzien z 2 godz, pozniej od okolo 20 do 8 cala noc i jak narazie bez buntow takze nic nawet nie poradze.
Doradzilabym ci olewanie tego ale musisz tez myslec o fasolce to moze jakies inne rozwiazanie?
moze ustap na jakis czas i spijcie razem?

U nas też cyrki ze spaniem:dry: W południe szaleje, dzisiaj poszła spać o 12:30 i zasnęła o 15;30 do 13:30 szalała u Babci w sypialni (ja byłam na zdjęciu szwów) o tej 13:30 przyjechałam i ją zabrałam do domku i położyłam spać ponownie no i szalała od 14:15 do 15:30 teraz śpi tylko znowu będę ją budzić o 16:30 będzie marudna a wieczorem i tak będzie szaleć. Może padać na twarz a i tak nie zaśnie w łóżeczku najlepsza impreza:crazy:

reklama
Do góry