geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
a wodą morską psikam przed odciąganiem "katarkiem" wtedy wszystko pięknie się odsysa
Właśnie o to mi chodziło .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wodą morską psikam przed odciąganiem "katarkiem" wtedy wszystko pięknie się odsysa
Jeść?;-)Zuzia lubi pulmex :-)
Zuzia lubi pulmex :-)
Jeść?;-)
Dziewczyny pisałyście kiedyś o kropelkach inhalacyjnych czy coś takiego ..........oilbas? dobrze pamiętam ? chce coś kupić dodatkowo an ten katarek a wiem że właśnie chyba to polecałyście
My zawsze też używamy Otrivin + maść majerankowa + pulmex na pierś i plecki a wodą morską psikam przed odciąganiem "katarkiem" wtedy wszystko pięknie się odsysa i przesypia całą noc.
nie wiem jak Zuzia, ale Filip pół tubki pulmexu już zeżarł
wyjął z szuflady, ja nie widziałam. i po kliku min myśle co moje dziecko tak cicho się zachowuje. patrze, a on leży sobie na podłode i wysya pulmex z tubki. skrzywiony starasznie,ale dzielnie żarł