reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Chcę go oddać, ale dopiero jak skończy 3 latka, bo u nas w miescie nie ma żłobka, a do przedszkola nie przyjmą go dopóki nie ukończy trzech lat.A ty masz zamiar oddac Antosia do przedszkola czy tez zostaniesz w domu?
Dobrze, że Hubcio już nie płacze, z czasem zacznie sie od Ciebie "odklejać" jak do końca oswoi sie z ta sytuacją;-). Życzę Wam powodzenia i wytrwałości.
Witek ostatnio przechodzi samego siebie Przedostatnią noc nie spal 1,5 godziny, a w tą noc nie spal 2,5 godziny Normalnie padam na pysk W pracy oczy mi się same zamykają Nie wiem co mu jest, bo nie placze tylko czasem sobie pomarudzi, co chwilę stęka po picie. Robilam mu kaszkę w nocy do wypicia i wytąkał ją całą, ale i tak od razu nie zasnął. Nie ma żadnego kataru ani kaszlu, temperatury też nie. Oznak ząbkowania nie zauważyłam. Czy u was też są takie problemy?
Monika mimo wszystko powinna mu wystarczyc. A sama wiesz ze jak zaczniesz mu dawac jedzenie to sie przyzwyczai i sam sie bedzie budzim na jedzonko. Ja mimo wszystko stawiam na zabki mimo ze nic nie widac moze mu dokuczaja. Sprawdzisz za kilka dni.
wiesz co, mnie się wydaje, że przyczyną raczej nie jest głód, bo wtedy pewnie by ryczał.... jak to one pięknie potrafą robić;-)!A może te pobudki Witka spowodowane są głodem? Czy to możliwe, że on teraz jak chodzi a wręcz biega to szybciej spala jedzenie i kolacja nie wystarcza mu do rana?
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Monia ... moim skromnym ;-) zdaniem to też są objawy ząbkowania ;-)Witek ostatnio przechodzi samego siebie Przedostatnią noc nie spal 1,5 godziny, a w tą noc nie spal 2,5 godziny Nie wiem co mu jest, bo nie placze tylko czasem sobie pomarudzi, co chwilę stęka po picie.
reklama
A
ania_zywa
Gość
A moim zdaniem, gdyby to były zęby to chyba też by marudził a nie bawił się pieluszką. Może za wsześnie chodzi spać i się budzi wyspany, albo może jakaś lamp0a z dworu rozjaśnia pokój i się budzi?
Hania na szczęście się nie budzi w nocy, co nie znaczy, że nie stęka i ja się co chwilę budzę.
Hania na szczęście się nie budzi w nocy, co nie znaczy, że nie stęka i ja się co chwilę budzę.
Podziel się: