reklama
T
tynka
Gość
Antosiowa to ja ci moje dziewczyny podrzucę ;-) Natalka spala tylko 30 minut dzisiaj ale za to pójdzie spać o 19 ............gorzej z Emilka bo wczoraj buszowała do 22 a wstała o 8 :30 i dziś pewnie też będzie problem ze spaniem
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Bo ja juz sie zaczynam zastanawiać czy on jakiś chory nie jest. Ale zachowuje sie normalnie, nie wyglada na osłabionego
K
konto usuniete
Gość
Nikus tez spi krocej przez te upaly, dzisiaj zasnal w wozku i spal niecala godzine... w domu tez podobnie spi a pozniej zaczyna sie mega marudzenie od 17
T
tynka
Gość
o tak 17 - 18 magiczne godziny a ja wtedy an głowie staje bo nawet plac zabaw nie pomagaNikus tez spi krocej przez te upaly, dzisiaj zasnal w wozku i spal niecala godzine... w domu tez podobnie spi a pozniej zaczyna sie mega marudzenie od 17
dokladnie u nas to samoo tak 17 - 18 magiczne godziny a ja wtedy an głowie staje bo nawet plac zabaw nie pomaga
Laura tez teraz krocej spi,dzis np.tylko godzine,wlasnie teraz wlacza jej sie marudzenie,i tak conajmniej 2 godziny,potem jej przechodzi i ok 20 juz lezy w lozeczku
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
No dobra, to ja juz nie narzekam... niech sobie chłopaczyna śpi i daje mamusi odpocząć;-).
A tak na marginesie, poczułam dzisiaj pierwsze ruchy fasolinki:-)
A tak na marginesie, poczułam dzisiaj pierwsze ruchy fasolinki:-)
T
tynka
Gość
Antosiowa to super
A
ania_zywa
Gość
Antosiowa gratuluje:-). A który to tydzień, bo mi się z suwaczka nie chce liczyć?
reklama
Podziel się: