reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

Ja kupiłam Hani strój już zimą:-D, bo mi się bardzo podobał;-). Ale chyba nie będziemy miały gdzie go użyć:-(. Chyba że na działce;-).
A zboków nie brakuje, to prawda:wściekła/y:.

reklama
Ja też mam 2 pary kąpielówek na plażę:tak:, a co do pampka to też mam zamiar puszczać Nikusia bez, ale na ogródku i nad jeziorem (tam gdzie jeździmy nie ma ludzi tylko dwie rodziny, które moja Mama zna, więc tam o zboków się boję), ale to trzeba być porąbanym, żeby leżeć na plaży i na takie dzieciaczki patrzeć z podtekstem :baffled::growl:. Co do kremu to kupiłam Soraya 30 dla dzieci, a dodatkowo mamy parasol i półnamiot plażowy, super sprawa :tak::-).

właśnie też się nad tyn namiotem zastanawiam:tak:
namiot to super sprawa: o wiele lepiej się go nosi na plażę (mnie zawsze przeraża ilość rzeczy jakie muszę wziąźć ze sobą- mam wrażenie że wyglądam jak wielbłąd;-)) rozkłada się o wiele wygodniej niz tradycyjny parawan no i wogóle o wiele przerzyjemniejszy. Jeden minus- parawan lepiej osłania od innych ludzi, nie ma więc mowy o np. pinganku dla lubiących extremę:-D:-D:-D:-D:-D

namiot to super sprawa: o wiele lepiej się go nosi na plażę (mnie zawsze przeraża ilość rzeczy jakie muszę wziąźć ze sobą- mam wrażenie że wyglądam jak wielbłąd;-)) rozkłada się o wiele wygodniej niz tradycyjny parawan no i wogóle o wiele przerzyjemniejszy. Jeden minus- parawan lepiej osłania od innych ludzi, nie ma więc mowy o np. pinganku dla lubiących extremę:-D:-D:-D:-D:-D
Jak ktos lubi extreme to mu zadan parawan nie potrzebny:-D:laugh2::rofl2:

Jak ktos lubi extreme to mu zadan parawan nie potrzebny:-D:laugh2::rofl2:
hehe dokladnie:tak::tak:;-)
ja jeszcze stroju nie kupilam Laurce:rolleyes2:,choc zamierzam,bo widzialam juz bardzo ladne:tak:;-)nie wybieramy sie nigdzie na wakacje,tylko do Polski w tym roku, jak na basen chodzimy,to Laura ma pampersa na pupci,a na golasa lata tylko na dzialce u cioci:tak:,

reklama
Czy wasze dzieciaki w te upały też tak dużo śpią? Bo Antek śpi dwa razy dziennie po 2-3 godziny. Z drugiej drzemki wstaje ok. 18 a o 21 znowu jest spiący:baffled:.

Do góry