reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
My tez zakupilismy wczoraj piękny kostium kąpielowy dla bobasa - zielono biały ze stokrotkami - w Decathlonie. Poza tym kupiliśmy bobasowi fotelik rowerowy i kask. Z kaskiem były cyrki bo darła japę na cały sklep, nie chciała mierzyć. Od następnego weekendu zaczynamy ostre rowerowanie :D

aha a co do plazy to ja ogolnie zamierzam nie zakładać małej pampersa. Tzn jak zrobi rano kupkę ofkoz. Ale wiem, ze z sikaniem jest tak, ze jak dzieci biegają latem z gołą dupką to szybciej zegnają sie z pampersem.... i zamierzam to wypróbowac

aha a co do plazy to ja ogolnie zamierzam nie zakładać małej pampersa. Tzn jak zrobi rano kupkę ofkoz. Ale wiem, ze z sikaniem jest tak, ze jak dzieci biegają latem z gołą dupką to szybciej zegnają sie z pampersem.... i zamierzam to wypróbowac
ja mam własnie identyczne plany. Julka juz nawet biegała bez pampka i bez gornej czesci odziezy, tzn. całkiem na golasa, ale tylko po ogrodzie. Frajde jednak miała ogromna co prawda raz sobie posikała po nogach, ale co tam:-D

u nas plany podobne, co prawda wzielam nad morze mini kapielowki Nikusia ale nawet nie bylo okazji zalozyc:-p ubieralam go na cebulke bo raz zimno raz goraco, oczywiscie jakies nakrycie glowy - co chwile sciagal:rofl2: no i krem z filtrem dla dzieci - garniera jest rewelacyjny, taki w spryskiwaczu:tak:

Dziewczyny, ale proszę was, uważajcie z tym puszczaniem dzieci na golaska na publicznej plaży.... kurde, wierzcie mi, jakoś tak strach, bo trafają się ludzie, którzy aż się ślinią na widok takiego golaska.... przepraszam, niechcę nikogo straszyć ani pouczać, ale ....

no ja po plaży to wcale nie zamierzam puszczać Julki na golasa, w zeszłym roku miała kostium i w tym również. Nie zamierzałam tego robic zeby jej słońce nie spaliło za bardzo i nawet nie pomysłała, że komuś moze sie to za bardzo spodobać, ale faktycznie pieprzonych zboków wszedzie pełno:baffled:

Ja też zamierzam uczyć Emilkę sikania nie do pampka w ten sposób.
Ale na ogrodzie.
Na plaży pobiega w ubranku, albo stroju.
Zboków nie brakuje, zwłaszcza na takiej plaży, gdzie mają raj.

reklama
Dokladnie az strach pomyslec ile tych niepozornie wygladajacych ludzi siedzi na plazach:wściekła/y::wściekła/y:
my tez zostaniemy przy kapielowkach:tak:

Do góry