reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
My tez zakupilismy wczoraj piękny kostium kąpielowy dla bobasa - zielono biały ze stokrotkami - w Decathlonie. Poza tym kupiliśmy bobasowi fotelik rowerowy i kask. Z kaskiem były cyrki bo darła japę na cały sklep, nie chciała mierzyć. Od następnego weekendu zaczynamy ostre rowerowanie
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
aha a co do plazy to ja ogolnie zamierzam nie zakładać małej pampersa. Tzn jak zrobi rano kupkę ofkoz. Ale wiem, ze z sikaniem jest tak, ze jak dzieci biegają latem z gołą dupką to szybciej zegnają sie z pampersem.... i zamierzam to wypróbowac
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
ja mam własnie identyczne plany. Julka juz nawet biegała bez pampka i bez gornej czesci odziezy, tzn. całkiem na golasa, ale tylko po ogrodzie. Frajde jednak miała ogromna co prawda raz sobie posikała po nogach, ale co tamaha a co do plazy to ja ogolnie zamierzam nie zakładać małej pampersa. Tzn jak zrobi rano kupkę ofkoz. Ale wiem, ze z sikaniem jest tak, ze jak dzieci biegają latem z gołą dupką to szybciej zegnają sie z pampersem.... i zamierzam to wypróbowac
K
konto usuniete
Gość
u nas plany podobne, co prawda wzielam nad morze mini kapielowki Nikusia ale nawet nie bylo okazji zalozyc ubieralam go na cebulke bo raz zimno raz goraco, oczywiscie jakies nakrycie glowy - co chwile sciagal no i krem z filtrem dla dzieci - garniera jest rewelacyjny, taki w spryskiwaczu
Dziewczyny, ale proszę was, uważajcie z tym puszczaniem dzieci na golaska na publicznej plaży.... kurde, wierzcie mi, jakoś tak strach, bo trafają się ludzie, którzy aż się ślinią na widok takiego golaska.... przepraszam, niechcę nikogo straszyć ani pouczać, ale ....
T
tynka
Gość
Moje panny nie śmigały na golaska w zeszłym roku każda miała po 2 stroje a w tym mam już cały arsenał ;-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
no ja po plaży to wcale nie zamierzam puszczać Julki na golasa, w zeszłym roku miała kostium i w tym również. Nie zamierzałam tego robic zeby jej słońce nie spaliło za bardzo i nawet nie pomysłała, że komuś moze sie to za bardzo spodobać, ale faktycznie pieprzonych zboków wszedzie pełno
reklama
K
konto usuniete
Gość
Dokladnie az strach pomyslec ile tych niepozornie wygladajacych ludzi siedzi na plazach
my tez zostaniemy przy kapielowkach
my tez zostaniemy przy kapielowkach
Podziel się: