reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

my Filipa strzygliśmy już dwa razy. maszynką, całą głowę:tak: nie było to łatwe zadanie, bo koniecznie chciał tą burczącą maszynkę wziac do ręki i następnie do buzi. ale udało się. i już teraz jego włosy są dużo gęstsze i twardsze niż przed pierwszym strzyżeniem.

0.,,,,,,,,,l,.,. .bcfd ,gg,. , x,u zmmn jkcn,cm,cj m,,,,

reklama
Ewa-Elexi ... współczuję i nie zazdroszczę ...

Dziewczynki kochane ... muszę obciąć mojemu dziecku grzywkę, bo mu włosy już do oczu wchodzą i ... nie wiem w ogóle jak się za to zabrać :zawstydzona/y: ... macie jakieś pomysły :sorry2:???
Już myślałam, że to na śpiocha zrobię, ale żal mi go na spaniu tarmosić, a "live" jest to niemożliwe, bo moja mama próbowała mu dzisiaj trzymać głowę ... co nie było dobrym pomysłem :-D;-) i nie przyniosło pożądanych rezultatów :baffled:
.... no chyba, że Sandrunie od Xmamuśki poproszę o pomoc :-D:-D:-p

A zapraszam Zapraszam słóżymy pomocą :-D, tylko nieodpowiadam za efekt końcowy :laugh2:

dziewczyny czy mozna naszym pociechą dawać do picia kakao na mleku modyfikowanym.Mój Hubert nie chce pić mleka przez smoczek, a kubkiem boję się dac , wczoraj dosypałam kakao i wypił wszystko ale nie wiem czy nie zaszkodzi bo mały ma skaze białkową

Od 10 m-ca są kaszki z czekoladą, wtedy chyba kakao można wprowadzać...
Ale powoduje zatwardzenia, więc uwaga na kupy. :sorry2:
W kakao białek mleka krowiego nie ma - nie szkodzi na skazę. Szkodzić może jedynie mleko krowie i inne produkty pochodzenia krowiego.

dziewczyny czy mozna naszym pociechą dawać do picia kakao na mleku modyfikowanym.Mój Hubert nie chce pić mleka przez smoczek, a kubkiem boję się dac , wczoraj dosypałam kakao i wypił wszystko ale nie wiem czy nie zaszkodzi bo mały ma skaze białkową

ja kupiłam w carrefour kaszkę zbożową z kakao, od 8 miesiąca niby. produkcji francuskiej. Filip ją pije na podwieczorek i nic złego się nie dzieje

Elu podziwiam za to strzyżenie ... nie miałam pojęcia, że to takie trudne i Mateusz pewnie również ze smakiem oblizałby maszynkę :dull:

Xmama ... po tym co widziałam na zdjęciach jestem skłonna przypuszczać, że Twoja doświadczona już Sandrunia :-D:-D;-)z pewnością lepiej by się uporała z tematem niż ja :-D.

reklama
Do góry