reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Papajka ;D :D :laugh:

Idziu spokojnej nocki! U nas chyba nie będzie zaciekawie bo górne ząbki się cisna :(

Idzia , iza jak Wam minęła nocka? u mnie całkiem fajnie, tylko 1 pobódka o 4.00 na piciu 8)

Idziu izo jak tam nocka po szczepieniu i z wychodzącymi ząbkami.
Moja dominisia spała ardzo ładnie obudziła się przed 7 rano i spała ze mną w łóżku do 10

Rybcia szczęściara z Ciebie o 6.00 to ja noramlnie wstaję 8) tak z okularami wtedy najlepiej ;)

papajka wiem ze o 6 wstajesz bo czas aby iść do pracy.Ja mam ten komfort że siedze z Dominisia w domciu.Ale wczoraj tak rozmawialiśmy z Maćkiem że załatwi mi może prace w Geant tak 2 godzinki dziennie na wykładanie towaru jako mercz.

Idzia no to dzieciaki talent do tanca w genach odziedziczyly :) Dobrze ze nocka u was spokojna :)
Rybciu fajnie zacząl sie wam dzis dzionek :D fajnie tak sie troche oderwac od zajec domowych i popracowac :)troszke.Ja Franka zabieram czasem ze soba do pracy.Ja pracuje a maly spaceruje albo bawi sie z niania a to wszystko pod moim czujnym okiem!
Papajka byle do wiosny ;) wtedy milej wstawac a i okulary na miejscu ;)

Buba ja często od rana siedzy przy kompie.A porzadki później robie.Nie wiem czemu ale musze pierw do was zajrzeć a później obowiązki domowe.
A i chyba skorzystam z tego ze Dominisia śpi i zaczne robić obiadek.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry