- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
No no idziu to może kiedyś wystąpi w "Taniec z gwiazdami"
dori
Ja też bym chciała żeby Klaudia chodziła na tańce. No i marzy mi się jeszcze żeby grała na pianinie. Nie będę jej oczywiście zmuszać ale mnie rodzice nie zapisywali na takie artystyczne zajęcia czego bardzo żałuję dlatego postanowilam że jeśli tylko Klaudia będzie chciala to postaram jej się wszystko zorganizować.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Ja bym chciala, żeby Olo miał lepsza kondycje niż my. Spróbuje go zarazić jakimś sportem, ale raczej nie wyczynowo, chyba, że bedzie chciał... No i języki. Taniec? Może też, przynajmniej na tyle, żeby się nie wstydził na wesele albo dyskotekę iść i dziewczyny do tańca poprocić.
ja kiedys sporo tanczylam ... taniec nowoczesny (u galinskiego - jednego z sedzow tanca z gwiazdami ) i taniec towarzyski ... dlatego ciesze sie ze michal lubi te zajecia; poza tym lubi tez jazde na rowerze; ostratnio z mezem zrobili sobie 20 km wycieczke
a zmieniajac troszke temat to idziemy dzis z mala naszczepienie ... mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej niz ostatnio ;D
a zmieniajac troszke temat to idziemy dzis z mala naszczepienie ... mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej niz ostatnio ;D
Rybcia_21
Idziu oby było lepiej i Kamilka dobrze zniosła szczepienie.
papajka
Apropos opieki nad dzidzią, wiecie jaką zabawę lubi Pola najbardziej? jak ją tata trzyma na rękach a mama próbuje go łaskotać po jajeczkach, wtedy on ucieka, uchachany od ucha do ucha , a Pola chociaż nie kuma to rechocze i piszczy... i tak sobie biegamy po mieszkanku ;D ;D ;D ubaw po kolana ;D ;D ;D
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: