reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak - juz od 2 lat chodzi na tance w przedszkolu i bardzo lubi te zajecia ;) ciesze sie z tego ;D

reklama
Ja też bym chciała żeby Klaudia chodziła na tańce. No i marzy mi się jeszcze żeby grała na pianinie. Nie będę jej oczywiście zmuszać ale mnie rodzice nie zapisywali na takie artystyczne zajęcia czego bardzo żałuję dlatego postanowilam że jeśli tylko Klaudia będzie chciala to postaram jej się wszystko zorganizować.

Ja bym chciala, żeby Olo miał lepsza kondycje niż my. Spróbuje go zarazić jakimś sportem, ale raczej nie wyczynowo, chyba, że bedzie chciał... No i języki. Taniec? Może też, przynajmniej na tyle, żeby się nie wstydził na wesele albo dyskotekę iść i dziewczyny do tańca poprocić.

ja kiedys sporo tanczylam ... taniec nowoczesny (u galinskiego - jednego z sedzow tanca z gwiazdami :) ) i taniec towarzyski ... dlatego ciesze sie ze michal lubi te zajecia; poza tym lubi tez jazde na rowerze; ostratnio z mezem zrobili sobie 20 km wycieczke :)

a zmieniajac troszke temat to idziemy dzis z mala naszczepienie ... mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej niz ostatnio ;D

Apropos opieki nad dzidzią, wiecie jaką zabawę lubi Pola najbardziej? jak ją tata trzyma na rękach a mama próbuje go łaskotać po jajeczkach, wtedy on ucieka, uchachany od ucha do ucha :D :D, a Pola chociaż nie kuma to rechocze i piszczy... i tak sobie biegamy po mieszkanku ;D ;D ;D ubaw po kolana ;D ;D ;D :D

papajka - cud zabawa ;D 8)

no a my juz po szczepieniu ... mala plakala oczywiscie - ale tata jest cudowny i zawsze potrafi ja rozweselic ... a teraz spi - zobaczymy jak tam w nocy bedzie ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry