reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
irlandia cwiczylismy plywanie na pleckach,czyli ty plyniesz a dzidzia lezy na tobie tak mu bylo rozkosznie widocznie,milo bujalo ze chlopaczyna oczeta zmruzyl i juz zaczynal odplywac,pani instruktor zwrocila uwage ze w basenie nie spimy ;)

reklama
Dziewczyny dzięki :) Troszkę się martwię bo Karolka jest strasznie uparta w tym leżeniu na brzuszku i wyginaniu się, ale mam nadzieję że będzie lepiej.
Marta trudno powiedzieć czy powinnaś się martwić, lepiej zapytaj lekarza niech też wyśle was do poradni rehabilitacyjnej, radzę też iść na wszelki wypadek do neurologa, to na pewno nie zaszkodzi.
Gosiek to basen macie w komplecie z rehabilitacją? A płacisz coś za niego?
Buba super fotusie, my też zazdrościmy basenu, z Karolinką wybieramy się 17 września dopiero, mam nadzieje że nic nie stanie na przeszkodzie i w końcu odwiedzimy ten basen ;)

Iza Ty sie martwisz ze twoja mala nie chce na pleckach a ja mam w druga strone moj maly leń stwierdzil ze lezenie na plecach jest ok a na brzuszku bee..mam poprostu malego lenia,ciekawe po kim ;) ach te szkraby...!

Priscilla dzieki za info :) musze sie zorientowac jaki jest koszt... strasznie mi sie podoba ten posmysl, mysle ze Maji tez spodoba sie basenik :)

no prosze - widze ze basen to popularna sprawa - ja tez chce chodzic z mala - jest tylko jeden "malutki" problem - ja nie umiem plywac ;) ale moze uda sie to jakos obejsc :) 
iza - mam nadzieje ze bedzie dobrze i cwiczenia dadza rezultaty - cierpliwosci ;)

Idzia - ja tez nie umiem pływać, nawet 3 lata temu siem uczyłam i teraz wiem, ze jestem nietrenowalna:) Za to michu uwielbia i czuje się jak przystało na zodiakalna rybe jak riba w wodzie. Zatem jak przyjdzie czas to i z Czicziem pójdzie na basen. A ja popatrzę:)

lidijka ty masz dobrze - ale my musimy obsluzyc dwojke dzieci :) musimy sie jakos podzielic ;D

michal bardzo lubi wode ale jeszcze specjalnie nie plywa ... jacek umie plywac - ale woda musi byc ciepla :) hahaha :) musimy znalezc takie zajecia zebysmy mogli cala czworka sie wybrac :) mamy nie lada zadanie ;D
michal ma basen w przedszkolu ale nie chodzi bo za duzo choruje - wic wzamian chodzi na tance ;D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry