irlandia cwiczylismy plywanie na pleckach,czyli ty plyniesz a dzidzia lezy na tobie tak mu bylo rozkosznie widocznie,milo bujalo ze chlopaczyna oczeta zmruzyl i juz zaczynal odplywac,pani instruktor zwrocila uwage ze w basenie nie spimy
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny dzięki Troszkę się martwię bo Karolka jest strasznie uparta w tym leżeniu na brzuszku i wyginaniu się, ale mam nadzieję że będzie lepiej.
Marta trudno powiedzieć czy powinnaś się martwić, lepiej zapytaj lekarza niech też wyśle was do poradni rehabilitacyjnej, radzę też iść na wszelki wypadek do neurologa, to na pewno nie zaszkodzi.
Gosiek to basen macie w komplecie z rehabilitacją? A płacisz coś za niego?
Buba super fotusie, my też zazdrościmy basenu, z Karolinką wybieramy się 17 września dopiero, mam nadzieje że nic nie stanie na przeszkodzie i w końcu odwiedzimy ten basen
Marta trudno powiedzieć czy powinnaś się martwić, lepiej zapytaj lekarza niech też wyśle was do poradni rehabilitacyjnej, radzę też iść na wszelki wypadek do neurologa, to na pewno nie zaszkodzi.
Gosiek to basen macie w komplecie z rehabilitacją? A płacisz coś za niego?
Buba super fotusie, my też zazdrościmy basenu, z Karolinką wybieramy się 17 września dopiero, mam nadzieje że nic nie stanie na przeszkodzie i w końcu odwiedzimy ten basen
Iza Ty sie martwisz ze twoja mala nie chce na pleckach a ja mam w druga strone moj maly leń stwierdzil ze lezenie na plecach jest ok a na brzuszku bee..mam poprostu malego lenia,ciekawe po kim ach te szkraby...!
no prosze - widze ze basen to popularna sprawa - ja tez chce chodzic z mala - jest tylko jeden "malutki" problem - ja nie umiem plywac ale moze uda sie to jakos obejsc
iza - mam nadzieje ze bedzie dobrze i cwiczenia dadza rezultaty - cierpliwosci
iza - mam nadzieje ze bedzie dobrze i cwiczenia dadza rezultaty - cierpliwosci
Idzia - ja tez nie umiem pływać, nawet 3 lata temu siem uczyłam i teraz wiem, ze jestem nietrenowalna Za to michu uwielbia i czuje się jak przystało na zodiakalna rybe jak riba w wodzie. Zatem jak przyjdzie czas to i z Czicziem pójdzie na basen. A ja popatrzę
idzia pisze:lidijka ty masz dobrze - ale my musimy obsluzyc dwojke dzieci musimy sie jakos podzielic ;D
Masz rację Idziu. A Michałek lubi pływać?
michal bardzo lubi wode ale jeszcze specjalnie nie plywa ... jacek umie plywac - ale woda musi byc ciepla hahaha musimy znalezc takie zajecia zebysmy mogli cala czworka sie wybrac mamy nie lada zadanie ;D
michal ma basen w przedszkolu ale nie chodzi bo za duzo choruje - wic wzamian chodzi na tance ;D
michal ma basen w przedszkolu ale nie chodzi bo za duzo choruje - wic wzamian chodzi na tance ;D
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Idziu to będziesz miała z Michałka małego tańcerza.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: