reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BUBA ale masz super, że mozesz zabierać Franka do pracy :) :) :) :) :) :) :)

Rybciu, fajnie z tą robotką ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) takie 2 godz. dziennie to po prostu super!!! pracujesz, a zdrugiej strony tylko chwilę nie ma Ciebie w domku :)

Taka tak właśnie ma Maciek rozmawiać o tej pracy.Bo jedna kobitka chce odejść i nie będą mieć osoby na to stanowisko.A w tym czasie co ja będe wykładać towar to Maciek może być z Dominisia w Geant i patrzeć jak mamusia pracuje

Tak praca fajna sprawa.Ja siedze w Austrii i tylko Jacek(moj maz)pracuje bo pozwolenie ma.Ja niestety nie i nawet jakbym chciala to nie moge.No w sumie teraz to lepiej bo z Victorkiem siedze ale co pozniej.On do przeczkola a ja w domu,mam nadzieje ze do tego czasu granice otworza i nie bede musiala sie o pozwolenie starac

Rybciu też trzymam kciuki za Twoją pracę!
A co do nocek to są ok. Karolinka ma teraz stałe pory pobódek: ok. 23, między 2 a 3 (zazwyczaj 2.30 :)) i nad ranem ok. 5. A potem już ok. 7 i już nie spi :( niestety.
Ząbki na razie się uspokoiły, mała śpi lepiej bo mąż wymyślił patent. Położył obok niej poduszki po obu stronach w związku z tym ma mniejszą ochotę na przewracanie się na brzuszek, śpi w takim korytku i nie jest już taka marudna.
Dziś byliśmy na drugim instruktażu odnośnie noszenia małej i ćwiczeń, znowu z nią poćwiczył, poinstuował nas. A za miesiąc na kontrolę do lekarki i ona zadecyduje czy będzie jakaś rehabilitacja czy nie.

iza - mam nadzieje ze kontrola wykaze ze wszystko jest ok :)
rybcia - daj znac jak tam z praca :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry