reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gosiek - dzieki za info ... i mam  nadzieje ze bedzie ok :) zycze duzo cierpliwosci ;D

reklama
Gosiek również życzę dużo cierpliwości i wytrwałości. Masz rację lepiej wiedzieć bo wtedy możemy jakoś zareagować i pomóc naszym dzieciaczkom.
Margarett nie strasz, u nas też zaczęło się od odginania główki a na czym się skończy ???
Ale z Natalką na pewno będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki!

Gosieknapewno wszystko bedzie dobrze z Twoja kruszynka.Moja siostra tez miala ze swoim synkiem podobne problemy,po cwiczeniach i systematycznym chodzeniu na basen ma super koordynacje i doskonala wytrzymalosc nie wspomne juz o tym ze w wodzie czuje sie jak ryba.Wiec napewno te cwiczenia spowoduja ze juz zachwile zapomnisz ze cos tam kiedys sie dzialo.Zycze powodzenia,a basen to super sprawa dla takich maluszkow.Ja tez chodze z moim ludkiem.

Buba, a na ktory basen chodzicie? Ja tez hcialam Viki zapisac, ale tyle sie ostatnio naczytalam, ze to przereklamowane i baseny niosa wiecej zagrozenia niz pozytku dla niemowlat, ze juz sama nie wiem. Chcialabym sie przejsc na basen prowadzacy takie zajecia i przyjrzec sie jak to wyglada.

Priscilla chodzimy na SGGW w Warszawie.Jest to nowy basen,ma ze 4 lata.Jest tam specjalny basen dla dzieci z woda ozonowana oraz szkola plywania dla niemowlat. www.sportiwakacje.pl Kurs trwa 3 miesiacace potem przechodzisz do grupy wyzej.Swietne instruktorki to prowadza.Nasza pediatra kiedy spytalismy o basen powiedziala ze nie widzi przeciwwskazan a wrecz przeciwnie poleca.Synek mojej siostry pierwszy raz poszedl jak mial 2,5 miesiaca i nieprzerwanie chodzi do tej pory.Oni chodza do Delfina na ul.Kasprzaka.Co do tych bakterii i innych historii to pewnie ile osob tyle opinni,ale wydaje mi sie ze sanepid bada tekie baseny czesciej bo przeciez korzystaja z nich nawet 8-tygodniowe niemowleta.

Ooo.. to nawet niedaleko mnie. A instruktorzy sa fajni, czy tylko "wrzucaja do basenu i robcie co chcecie" - bo slyszalam ze i tak sie zdarza. Ile placicie za te zajecia?

Zakrecilam sie troche ;) To jest na ul. Wielickiej? Bo taki adres tam znalazlam czy na sggw przy sgh?

ul.Ciszewskiego 10 www obiektysportowe.sggw.pl kurs 3-miesieczny kosztuje 300zl. Instruktorki sa super.Cwicza z dzieciaczkami,pomagaja.

reklama
uuu... to juz niezbyt po drodze ;)
A Twoja kuzynka ktora chodzi do Delfina tez jest zadowolona?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry