- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Widzisz Idzia my też nie przypuszczaliśmy, mała leżała bardzo dużo na brzuszku prawie cały czas a wiadomo co za dużo to nie zdrowo. Teraz walczymy z nią prawie non stop, na spacerze co chwilę muszę ją przekręcać spowrotem na plecki, ale po ktrórymś razie się poddaje. W najbliższym czasie wybieramy się do neurologa, mam nadzieje że jego badanie nie wykaże żadnych nieprawidłowosci.
Magdaleona - faktycznie super sposób
Magdaleona - faktycznie super sposób
Dziewczyny dziękujemy za wspacie!
Priscilla u nas też coś z tym napięciem mięśniowym jest, na wskazaniu na intruktaż lekarka napisała tak: wzmożone napięcie na obwodzie, tendencja do ekstensji i obserwacja strony prawej. Wiesz może co to wszystko oznacza, bo za bardzo nie zrozumieliśmy o co chodzi ale z tego co mówiła lekarka to wynikało że między innymi przez to że tak często była na brzuszku to jej się to porobiło.
A główkę dźwiga i ładnie podciąga się do siadu, powiedziała że bardzo dąży do siedzenia i będzie juz niedługo sama siedzieć. Musimy iść do tego neurologa żeby w końcu się dowiedzieć czy coś jej jest czy nie ???
Priscilla u nas też coś z tym napięciem mięśniowym jest, na wskazaniu na intruktaż lekarka napisała tak: wzmożone napięcie na obwodzie, tendencja do ekstensji i obserwacja strony prawej. Wiesz może co to wszystko oznacza, bo za bardzo nie zrozumieliśmy o co chodzi ale z tego co mówiła lekarka to wynikało że między innymi przez to że tak często była na brzuszku to jej się to porobiło.
A główkę dźwiga i ładnie podciąga się do siadu, powiedziała że bardzo dąży do siedzenia i będzie juz niedługo sama siedzieć. Musimy iść do tego neurologa żeby w końcu się dowiedzieć czy coś jej jest czy nie ???
Rybcia_21
Fanka BB :)
Iza1 dużo wytrwałości dla was.A z Karolcią będzie wszystko OK.
Priscilla
Fan(ka)
Iza - jaki lekarz tak ladnie Wam to opisal - ortopeda??
Wzmozone napiecie na obwodzie i ekstensja to chyba wlasnie to wyginanie, ze dzidzia robi mostek. A prawa strona... - czy przypadkiem Twoja dzidzia nie uklada sie w ksiezyc??
Moja nie chce dzwigac glowki przy podnoszeniu i tym sie martwie Do neurologa jakos za 3 tyg idziemy. A ortopede mamy do bani. Do dobrego idzimy po raz pierwszy 13.09 - zobaczymy co nam powie
Wzmozone napiecie na obwodzie i ekstensja to chyba wlasnie to wyginanie, ze dzidzia robi mostek. A prawa strona... - czy przypadkiem Twoja dzidzia nie uklada sie w ksiezyc??
Moja nie chce dzwigac glowki przy podnoszeniu i tym sie martwie Do neurologa jakos za 3 tyg idziemy. A ortopede mamy do bani. Do dobrego idzimy po raz pierwszy 13.09 - zobaczymy co nam powie
priscilla - a co mowi pediatra o tym podnoszeniu glowki ? moja mala jest 5 dni starsza ale lekarz byl ostatnio bardzo zdziwiony ze tak mocno mala podnosi glowke - wiem moze u ciebie jeszcze przyjdzie czas na to i nie jest to nic niepokojacego ...
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: