reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja szczerze mówiąc nie widziałam Karolinki spoconej, może dwa razy podczas tych ekstremalnych upałów które były (a była w samym pampersie)
Lekarka mówiła mi że jak zacznie jej się pocić główka podczas karmienia to mam jej zwiększyć dawkę wit.D3 do 2 kropelek więc Irlandio coś w tym jest.

reklama
Iza tak Oliwka strasznie się poci zwłaszcza na główce. Dostaje 2x2 kropelki Vigantalu - to juz prawie dawka lecznicza! Ale w piątek robimy badania żeby sprawdzić czy wszystko ok, muszę jutro zadzwonić do lekarki jakie dokładnie badania mamy zrobić

Nie wiem co dzisiaj wstąpiło w naszego syna. Jeść nie, spać nie, nosić nie, buczy i buczy, chyba ida kolejne zęby, albo taki pojedynczy incydent-mam nadzieję. Od wczoraj dość mało mi jada. A teraz jak zanął to śpiiiiii....

A wczoraj po kapaniu Mati zjadł ok 130 ml mleczka, pił dość łapczywie, a ze chciał grandzić, to go pokulałam ciut i mi wszystko zwymiotował. Za chwilę był głodny i dałam resztki z cycka. Nie wiem, moze mu nie smakuje NAN 2 HA, moze spróbuję inne mleko.

kosmi - ja wlasnie wczoraj takie pytanie zadalam dziewczynom na watku trojmiejskim :) ale nie ma chwilowo zadnych odpowiedzi - pewnie dopiero wieczorem :) a ze sie tak zapytam - jestes obecnie w trojmiescie ?

Priscilla widze ze masz zakrętke na basen :D superr! Znalazłas juź jakąś pływalnię dla swojej małej?

Dzwonilam na Rokosowska, ale nie ma juz miejsc. Zapisalam sie na Kasprzaka do Delfina, ale tam jeszcze nie wiedza czy uda im sie zorganizowac grupe - maja oddzwonic do srody.
Ten ursynow to troche daleko ode mnie, a szkoda, bo bardzo chcialabym pochodzic z malutka na ten basenik. Jak nie wypali Kasprzaka, to pewnie sprobujemy tam :)

reklama
Szkoda ze na basenie kolo Ciebie nie ma miejsc bliskosc to wygoda :( ale moze z Delfinem wam sie uda? Trzymamy kciuki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry