Z Delfina moja siostra jest zadowolona.Bylam tam taz kiedys z nia na zajeciachi osobiscie widzialam jak to wyglada.Fajnie.A co do cen to musisz sprawdzic na stronie bo kazda grupa wiekowa ma chyba inny cennik..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja uważam że basen to świetna sprawa, wybieramy sie na niego od miesiąca ;D ale zajęcia są tylko w niedziele i zawsze coś wypadnie. Teraz w niedzielę chcieliśmy jechać ale trzeba najpierw zarezerwować miejsce, dobrze że mi przypomnialyście zaraz to muszę zrobić U nas jest taki super basen dla niemowląt, woda ozonowana o odpowiedniej temperaturze, a dorosłe kobiety żeby skorzystać z tego basenu (popluskać się z dziećmi) muszą mieć ważny wynk bakteriologii dróg rodnych, więc to już chyba świadczy o tym że jest bezpieczny, nie mogą brać udziału w zajęciach również osoby z infekcjami itp. My pójdziemy ale z małą do wody wejdzie tylko mąż bo właśnie nie mam tego badania aktualnego. Ja będę robić za fotografa ;D
Też pytaliśmy naszej pediatry i bardzo była za
Też pytaliśmy naszej pediatry i bardzo była za
Tez sie wybierałam Z Natalką na basen, ale na forum przesledziłam opinie o takim naszym baseniku dla dziciaczków, a jest niestety tylko jeden, że dałam sobie spokój. On jest bardzo malutki i mieści się w domku i właściciele podobno tak dużo maja chętnych, że przstali zwracac uwage na klienta, a licza teraz juz tylko kasę. Nie mam zamiaru więc dawac mojego maluszka w rece, kogoś komu na nim nie zależy, nie będe ryzykować. Ale jak Natalka będzie większa, to na pewno nauczę ją pływać i zaszczepię miłość do tego sportu, a Maciek zaszczepi jej rower, co jest jego miłością ( no oczywiście oprócz nas i bedziemy mieli małego sportowca
Rybcia_21
Fanka BB :)
Margarett widze że chyba każdy Maciek ma zamiłowanie do sportu.Ja też mam Maćka i on uwielbia jeżdzić na rowerku.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
A mój mąż wczoraj oglądał gazetki reklamowe z hipermarketów z synem i tłumaczył my, że jak będzie starszy to kupi mu PS2 i tak Go wyszkoli... No to ja będę mieć ładnego "sportowca" w domu... Na basen myślę pójść trochę później, ale rower i jakąś inną dyscyplinę sportu zamierzam wszczepić Olkowi. Zeby nie był jak tata - ospały i trochę leniwy. Napewno będzie jeżdził na łyżwach i umiał pływać.
Mam pytanie: Olo przy karmieniu, zwłaszcza wieczornym bardzo się poci. Nie ubieram go zbyt grubo - body i pajac albo śpiochy. i do karmienia nakrywam lekkim kocykiem (może nie powinnam?). Najbardziej poci się na głowce. Czy to może być objaw niedoboru wit D3? Magdaleona jak to jest u Twojej Oliwki? Czy Ona też miała takie objawy, czy tylko lekarz zbadał ciemiączko i stwierdił niedobór wtiD3 i wapnia?
Mam pytanie: Olo przy karmieniu, zwłaszcza wieczornym bardzo się poci. Nie ubieram go zbyt grubo - body i pajac albo śpiochy. i do karmienia nakrywam lekkim kocykiem (może nie powinnam?). Najbardziej poci się na głowce. Czy to może być objaw niedoboru wit D3? Magdaleona jak to jest u Twojej Oliwki? Czy Ona też miała takie objawy, czy tylko lekarz zbadał ciemiączko i stwierdił niedobór wtiD3 i wapnia?
Priscilla
Fan(ka)
Pocenie sie glowki jest podawane jako 1 z objawow niedoboru vit D3. Ale nie martw sie, przeciez wszystkim dzieciom poca sie glowki podczas karmienia, bo wkladaja w ssanie duzo wysilku. Moze na poczatek przestan go nakrywac i poobserwuj czy potliwosc sie zmniejszyla
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Irlandia moja Dominisia też sie poci podczas karmienia.I to nie ma regóły czy w dzień czy w nocy.I czy jest przykryta czy odkryta.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: