reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lekarka uważa że do czasu jak dziecko jest karmione tylko piersią to nie ma problemu. Mój maluszek już urodził się dośc spory - przy porodzie miał 4 kg

a tak do wzglądu - wcale nie jest gruby
chrzestmirka09072006118rd8.jpg

a czy ktoras z was karmi maluszka tylko sama piersia nie dodajac nic wiecej???? ja od jakiegos tygodnia musze dokarmiac butelka daje NAN ale nie konsuktowalam sie z lekarzem boje sie ze przez to dokarmianie zosia nie bedzie chciala cyca:(i mam wyrzuty sumienia ze nie mam az tyle mleka by nakarmic ja do syta a staram sie pije ziola mlekopedne i nic w dzien nie wystarcza:(

Czarownica a pijesz może Piwko Karmi ono też jest mlekopędne.Ja pije i mam dużo więcej pokarmu po nic.A ze dokarmiasz Zosie butelką to powinnaś może sie skonsultować czy dobre mleko sobie dobrałaś.Aby dopajać Zosie.Pozdrawiam

Ja karmię sama piersią i choć lekarka powiedziała, że mimo wszystko od 4tego już miesiąca można wprowdzac soczki, potem zupki i mięsko, to postanowiłam nie zaczynac, tym bardziej, że Natalka i tak nawet soczków nie chce pić, wiec daję jej jeszcze czas. A jest fest dziewczyna, wesolutka, grubiutka i dobrze się ma, więc myślę, że cycek jej wystracza.
Gosiek, Twój maluszek faktycznie nie wygląda na grubego, na długośc mu idzie, będzie wysoki chłop. Tak jak moja Natalka, waży juz grubo ponad 7 kilo i nic po niej nie widać, tylko nogawki w śpioszkach wciąz za krótkie ;D

jesli nic jej nie jest po NAN smakuje jej mimo to powinnam isc do lekarza????????????

Margaret - no to oboje są pokażni. ;D Mój jak się urodził - to miął 59 cm - a wchodził w ciuszki na rozmiar 62 cm, obecnie nosi 80 cm i czasami nawet 86. A wec faktycznie raczej mu idzie w długość.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry