Moja Karolinka też najczęściej usypia po wieczornym karmieniu, tzn. najpierw jest kąpiel między 19.30 a 20 później karmienie, tak długo trzymam ją przy cycu aż wypluje go sama, później kładę ja do łóżeczka na boczku. Najczęściej trochę tak poleży z otwartymi oczkami, nawet czasem to trwa godzinę, my w tym czasie prowadzimy normalne życie tzn. rozmawiamy, telewizor gra itp. w końcu mała sama zasypia i zazwyczaj budzi się ok. 3. Nocne karmienie trwa dość długo bo najczęściej godzinę nawet półtorej, zanim mała zaśnie (bo ssie góra 20 min) Ok. 4 mała zasypia na boczku, czasem po godzinie zaczyna stękać wtedy przekręcam ją na brzuszek i śpi tak do ok.8 rano.
A od dziś zaczynam ......czytać jej bajeczki ;D Może to głupie ale wydaje mi się że ma sens...
Marta - Karolcia też ma wystający pępek i też mamy jej przyklejać plasterek, raz kupiliśmy taki specjalny kosztował 7 zeta i miała go przez kilka dni. Lekarka powiedziała że może go długo nosić i mamy się nie przejmować jak się zmoczy w kąpieli, ale małej od tego skórka się odparzyła więc jej go zdjęliśmy. A jakie Ty używasz plastry?
A od dziś zaczynam ......czytać jej bajeczki ;D Może to głupie ale wydaje mi się że ma sens...
Marta - Karolcia też ma wystający pępek i też mamy jej przyklejać plasterek, raz kupiliśmy taki specjalny kosztował 7 zeta i miała go przez kilka dni. Lekarka powiedziała że może go długo nosić i mamy się nie przejmować jak się zmoczy w kąpieli, ale małej od tego skórka się odparzyła więc jej go zdjęliśmy. A jakie Ty używasz plastry?