LeRemi
Fanka BB :)
Dzag no to moje 2 dziecko tez jest "inne", wlasciwie tego odruchu moro nie ma, ale przy zasypianiu wybudzaja ja jej wlasne odglosy wydawane paszcza mam ochote wystawic ja za drzwi kazdego wieczoru kiedy usypianie zaczynamy kolo 19 a zasypia jak dzis o 22 i to wcale nie gleboko! Probowalam tez tego przygarniania raczek, otulania kocykiem,smoczek czy poklepywanie... jak mala ma zje*** y wieczor to kaplica,ja wysiadam Spanie w dzien to tez jest loteria, czesto na spacerze nawet nie spi, jazda autem w foteliku to juz wogole... taka chyba natura moich dzieci, albo ja i tz mamy spaprane geny, bo Remik mial podobnie. No coz, najwyzej osiwieje jeszcze w tym roku.
Dzag Ty kiedys pisalas, ze Tymkowi tez latwo rozwalic spanie w dzien i ze potem marudny itp. A powiedz mi skoro on tak ma to jak sie spisuje u was chusta, zdaje egzamin, Tymek zasnie w niej? Bo ja sobie wlasnie zamowilam, ale boje sie, ze skoro moja taka byle jaka w spaniu to i w chuscie sie bedzie meczyc. Ja juz nie wiem co z tym moim dzieckiem...
Dzag Ty kiedys pisalas, ze Tymkowi tez latwo rozwalic spanie w dzien i ze potem marudny itp. A powiedz mi skoro on tak ma to jak sie spisuje u was chusta, zdaje egzamin, Tymek zasnie w niej? Bo ja sobie wlasnie zamowilam, ale boje sie, ze skoro moja taka byle jaka w spaniu to i w chuscie sie bedzie meczyc. Ja juz nie wiem co z tym moim dzieckiem...