reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
zylcia - u nas (i u Natalki i u Wiktorka) pępki po 3 tygodnie wisiały, spokojna głowa!
weronkazzz
tulęTolę
a toliśkowi odpadł DZIŚ. wyraźnie dziewczyna nadrabia, skoro się na sierpień nie wyrobiła
dobiła też dziś do 4kg!
dobiła też dziś do 4kg!
Nie wiem, czy się chwaliłam, ale tydzień temu przeszliśmy na pieluchy nr 2 Szaleństwo
Jesteśmy też już po pierwszej serii prania w zwykłym proszku, bo dzieciowy się skończył. Nic się złego nie dzieje, więc przy zwykłym już zostajemy. Na razie z opcją podwójnego płukania
Jesteśmy też już po pierwszej serii prania w zwykłym proszku, bo dzieciowy się skończył. Nic się złego nie dzieje, więc przy zwykłym już zostajemy. Na razie z opcją podwójnego płukania
Olga RaQ
Fanka BB :)
ja płuczę normalnie, pojedynczo i używam obecnie vizir sensitive, mąż kupił, ja chciałam persil ale promocja była no i ten vizir ok, super pachnie. płyn do płukania mam dzidziuś ale jak się skończy to kupię silan sensitive
my też kupiliśmy już pieluchy 2 oczywiście dada w biedronce one nie są dużo większe od 1, a trochę inne, bez tej siateczki. mamy jeszcze trochę 1 ale jak się skończą to zobaczymy czy już te 2 mogą być raz już jej 2 jej ubrałam i była ok. Hania na razie 3500 waży, nadal jest mała ale zdecydowanie widać jak już urosła (miała 2800)
my też kupiliśmy już pieluchy 2 oczywiście dada w biedronce one nie są dużo większe od 1, a trochę inne, bez tej siateczki. mamy jeszcze trochę 1 ale jak się skończą to zobaczymy czy już te 2 mogą być raz już jej 2 jej ubrałam i była ok. Hania na razie 3500 waży, nadal jest mała ale zdecydowanie widać jak już urosła (miała 2800)
kakakarolina
Fanka BB :)
Ja nie używam Dady bo odkryłam, że 28szt kosztuje 28zł a paampersy 43szt 21zł więc choć ich nie lubię oszczędność zwyciężyła
reklama
U nas pępek odpadł jak Laura miała 2,5 tygodnia. Ale podwiązywał go chirurg - dlatego tak szybko. U Luśki czekaliśmy chyba z miesiąc . A pieluch nr 2 już zużyłyśmy pół paczki i wreszcie zaczynamy nosić ubranka w rozmiarze 56 .
Podziel się: