naszej pani dr 3 m-czny wnuczek nie stolerował enfamilu, choć uchodzi za rozwijający mózg itd itp. przestawili go na hipp, choć p dr nie była przekonana, ale matki ponoć sobie chwalą i przyjął dobrze
ja karmię tylko piersią dzag kilka razy miałam jazdy z małą, bo a to brzuszek ją bolał, po pieczonej dyni i pomidorówce z moich nie pryskanych pomidorów, a to nie rozumiałam, że nie chce cyca, tylko, że nie może jej się odbić, i dostawiałam ją nie potrzebnie do cyca, a ona się wkurzała jak ciągnie, ciągnie i nic, a jak już za szybko leci, to wypluwa i płacze, bebe...więc ja nie wiem jak ją uspokoić, powtarzam z nią parokrotnie dostawiając, bo niby przysypia, a kiedy chcę ją położyć do kołyski, coś jej nie halo, b się męczymy, nawet 3 godziny, ze zmęczenia w końcu zasypia, a ja potem się boję, że mam puste piersi, dlatego
jak mi się za często budzi dostawiam ją tylko do jednej piersi i hoduję mleko w drugiej, żeby po tych 3 godz. podać, zazwyczaj jest to wieczorem po kąpieli i zaraz zasypia na noc
ale w ciągu dnia codziennie zdarzają się, albo w ranku, albo po objedzie te 3 godziny wyjęte spot prawa
wydaje mi się, że coś za szybko robię, może nie dokładnie, a ona jest taka delikatna, ciągle się jej uczę, ale na pewno nie chodzi u nas o to nie dojada czy coś, piersi mi b urosły, są większe niż głowa Zosi, porobiły mi się rozstępy, piję dużo wody, wiem, że piersi mi zmaleją, bo im dużej się karmi tym piersi coraz mniejsze, ale na razie to początki