reklama
gosha_88
Fanka BB :)
to mój Timurek jakiś wyjątek bo nie ssie nic oprócz cycka na chwilę obecną. CO prawda wkłada sobie ręce aż po łokcie, ale chyba tylko po to żeby wywołać odruch wymiotny- jak boga kocham, wpycha te paluchy aż mu się świeczki w oczach zapalają i rzyga
Może to nagroda za te przejścia co miałam z Majką i jej ssaniem kciuka. Pamiętam że wkładałam jej skarpetki na ręce ale po 2dniach ściągała je w sekundzie. Dopiero jak jej zakleiłam kciuki plastrem opatrunkowym to jej przestały smakowac, ale miała wtedy juz z 8miechów, późno sie skapnęlam. A jak to pediatra zobacyzła (nie moja) to mnie opierniczyła że dziekcu krew nie będzie dopływać i palce mu zczernieja oczywiście jej nie posłuchałam i dzięki temu w końcu przestała młoda ssać kciuki, ale dałam jej smoczek na podmiane (w wieku tych ok.8miesięcy!)
Może to nagroda za te przejścia co miałam z Majką i jej ssaniem kciuka. Pamiętam że wkładałam jej skarpetki na ręce ale po 2dniach ściągała je w sekundzie. Dopiero jak jej zakleiłam kciuki plastrem opatrunkowym to jej przestały smakowac, ale miała wtedy juz z 8miechów, późno sie skapnęlam. A jak to pediatra zobacyzła (nie moja) to mnie opierniczyła że dziekcu krew nie będzie dopływać i palce mu zczernieja oczywiście jej nie posłuchałam i dzięki temu w końcu przestała młoda ssać kciuki, ale dałam jej smoczek na podmiane (w wieku tych ok.8miesięcy!)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Dzag, może załóż rękawiczki... Trochę to drastyczne, bo nic nie złapie do ręki, ale może pomoże :/
niewiele pomoże, ja zakładałam Wikiemu niedrapki to ssał kciuka z niedrapką
Ostatnia edycja:
Jestem pewna że u nas będzie to samo. Jedną z ulubionych zabaw Tymka ostatnio jest łapanie dziobem z rozpędu (w pozycji na brzuszku) nogi ptaszka-maskotki i ssanie jej. Wcale mu nie przeszkadza, że to materiał. To samo by było z rękawiczką czy skarpetką na ręce.katjusza pisze:niewiele pomoże, ja zakładałam Wikiemu niedrapki to ssał kciuka z niedrapką
cornelka
Fanka BB :)
Jestem pewna że u nas będzie to samo. Jedną z ulubionych zabaw Tymka ostatnio jest łapanie dziobem z rozpędu (w pozycji na brzuszku) nogi ptaszka-maskotki i ssanie jej. Wcale mu nie przeszkadza, że to materiał. To samo by było z rękawiczką czy skarpetką na ręce.
haha super to musi wyglądać :-) aż to sobie wyobraziłam
u nas mały pcha do buzi wszystko co znajdzie się w jego zasięgu, od piąstki po kocyk, a najlepiej smakują nogi od stojaka z wiszącymi zabawkami, rzuca się na nie jak wygłodniały lew
weronkazzz
tulęTolę
Mój wciągacz palców już pewnie nie pamięta co to cycek .
A czy te lateksowe smoczki są w wersji ortodontycznej (płaskie u nasady)? Bo mnie się takie kojarzą tylko z okrągłymi, nie wiem czemu...
są i płaskie, tolka jakoś NUKa załapała
a i jest jeszcze to cudo kauczokowe tez:
SAMOCHÓD | Hevea
Załączniki
Udało się. Ale mądra nagrałam ten film w poziomie i nie da się obrócić .
www.youtube.com/watch?v=7pW4LdL1vZc&feature=g-crec
W tle Ewka. Tymek ćwiczy razem z Chodakowską .
www.youtube.com/watch?v=7pW4LdL1vZc&feature=g-crec
W tle Ewka. Tymek ćwiczy razem z Chodakowską .
Ostatnia edycja:
reklama
P
polisia
Gość
Dzag hahaha jak on się łapczywie rzuca przyznaj się głodzisz go świetnie to wygląda. Mój to Maluszek przy Waszych, bo kilka dni młodszy od Toli Weronkiz dopiero poznaje łapki i grozi mi pięścią zabaweczki wypadają jeszcze z rączek za to na macie inne dostają niezłe lanie nie mogę się doczekać siadania haha
Podziel się: