reklama
Zamówiłam go na ebayu, przysyłają z USA, ostatnio zamówiłam jeszcze jeden, żeby był na zmianę, bo ten muszę uprać. Fifol bardzo go lubi, miętosi małpkę do snu, potem smoka wypluwa, ale do małpki sie przytula No i żaden go nie uspokajał tak wieczorem, przy tym widzę błogość w oczach i chłop odpływa.
są też na allegro Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na ebayu wychodzą taniej, ale czekałam miesiąc zanim przyszedł...
są też na allegro Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na ebayu wychodzą taniej, ale czekałam miesiąc zanim przyszedł...
kakakarolina
Fanka BB :)
Zylcia jak raz czy dwa zamoczysz w glukozie to do próchnicy jeszcze daleka droga. Wszystko jest dla ludzi. Nam też tak robiono a próchnicy nie mamy. Bardziej bym się bała lizaków na każdej przerwie. No to możesz jeszcze paluszki smarować tym świństwem na obgryzanie paznokci albo wyciągać co sek p[o kilku dniach powinna się odzwyczaić. Masz rację to bardzo problematyczny nałóg takie ssanie kciuka. Olka też ssie aż jej się podnosi tak głęboko wciska palce (ja to nazywam odruch bulimiczki) ale bez problemu podmieniam jej je na smoka. W dzień jeszcze jej chwilę pozwole possać ale zasypianie tylko ze smokiem
dzag, u nas cała pięść w buzi by była, jakby dało radę. Ślini się jak Śliniak z Rodziny Zastępczej, masakra... Mamy smoka Wubbanuba, więc cała małpka jest uśliniona
Kurcze ale cena porywająca...
martynaxyxymartyna
Mam takie pytanie Moja Nelka zawsze jadła nie w normie tzn 90-120 wypijałam mleczka od kilku dni wypije 50 i jej starcza , za to herbatki potrafi wypic wiecej i tu moje pytanie czy to mozliwe ze mleko przestalo jej smakowac?
czy może to byc poprostu zwiazane z ząbkowaniem ( oprócz slinienia i wkladania raczek do buzi doszło nerwowe pocieranie raczkami zabkow w buzce itp no i opuchniecie dziasełek , nerwowoasc a zawsze spokojna była]
czy może to byc poprostu zwiazane z ząbkowaniem ( oprócz slinienia i wkladania raczek do buzi doszło nerwowe pocieranie raczkami zabkow w buzce itp no i opuchniecie dziasełek , nerwowoasc a zawsze spokojna była]
martynaxyxymartyna
Nie nie nie , herbatke dostaje tylko jak ma czkawke , albo np jak wiem ze wypije odpowiednia ilosc mleka i nie chce jesc tylko pic .
A druga sprawa to czy mozliwe zeby sztuczne jej przestalo smakowac ? Ja wracam o 17 i zawsze z je duzo i pozniej w nocy co 2h je wiec nie wiem:/
A druga sprawa to czy mozliwe zeby sztuczne jej przestalo smakowac ? Ja wracam o 17 i zawsze z je duzo i pozniej w nocy co 2h je wiec nie wiem:/
kakakarolina
Moja też do obiadu nie je a potem wieczorem i w nocy co chwilę głodna. Uważam że to nie możliwe że przestało jej mm smakować. Ja bym olała za kilka dni pewnie przejdzie ale herbatki bym w ogóle nie podawała.
reklama
weronkazzz
tulęTolę
dziewczyny ze smoczkowym problemem - u nas tylko lateks wchodzi w gre. silikonem plula bardzo, a lateksowy od razu jej podpasowal. moze to kwestia materialu tez?
co ciekawe, w butli silikonowe jej nie przeszkadzaja.
no i paluszki, mimo smoczka, ida czesto w ruch tak czy siak
co ciekawe, w butli silikonowe jej nie przeszkadzaja.
no i paluszki, mimo smoczka, ida czesto w ruch tak czy siak
Podziel się: